Tarrago Препарат за почистване на велур и набук

Продукт за почистване на петна и замърсяване по обувки и облекла от велур и набук

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Nubuck Suede Cleaner е продукт, специално създаден за почистване на замърсяване и най-устойчивите петна по обувки и облекла от велур и набук.
Действие: 
Сапуненият разтвор почиства дълбоко и ефективно, без да уврежда оригиналната текстура или да променя цветовете. Тъй като е почистващ препарат с високо съдържание на повърхностно активни вещества, той не оставя остатъци и почиства и най-устойчивите петна върху обувки и облекла от велур и набук. Благодарение на своя гъбен апликатор, позволява дълбоко почистване. Не съдържа разтворители.

Начин на употреба: Отстранете всички замърсявания от повърхността с четка за набук и велурНанесете продукта равномерно, като леко натиснете гъбата върху повърхността. Отстранете остатъците от продукта с влажна кърпа. Оставете да изсъхне за 1 час. За перфектен завършек изчеткайте отново с пластмасовия косъм на четката за набук и велур. Почистете гъбата с вода.

Състав: Воден разтвор на багрила и катийонни повърхностно активни вещества.

Цветове: безцветен

Опаковка: флакон с гъбен апликатор 75 ml

Внимание:  Пазете далече от деца.

Код на продукта: 2022

Производител: Tarrago, Испания

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Tarrago

Tarrago Brands International, Испания, произвежда серия от 13 продуктови линии за обувни и кожени изделия, включващи кремове, бои, спрейове, почистващи средства, коректори, импрегнатори, стелки и връзки за обувки. Особено успешен продукт на Tarrago е самолъскащата боя за кожа на водна основа, която се предлага в повече от 90 цвята.

Tarrago Препарат за почистване на велур и набук <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;">Nubuck Suede Cleaner е продукт, специално създаден за почистване на замърсяване и най-устойчивите петна по обувки и облекла от велур и набук.</span><strong><span style="color: #333333;"><br />Действие: </span></strong><span style="color: #333333;">С</span><span style="color: #333333;">апуненият разтвор почиства дълбоко и ефективно, без да уврежда оригиналната текстура или да променя цветовете. Тъй като е почистващ препарат с високо съдържание на повърхностно активни вещества, той не оставя остатъци и почиства и най-устойчивите петна върху обувки и облекла от велур и набук. Благодарение на своя гъбен апликатор, позволява дълбоко почистване. Не съдържа разтворители.</span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Начин на употреба:</span></strong><span style="color: #333333;"> Отстранете всички замърсявания от повърхността с <a href="https://www.zakrakata.com/grizha-za-obuvkite/145-salamander-chetka-za-nabuk-i-velur-kombinirana.html">четка за набук и велур</a>. </span><span style="background-color: #ffffff;">Нанесете продукта равномерно, като леко натиснете гъбата върху повърхността. Отстранете остатъците от продукта с влажна кърпа. Оставете да изсъхне за 1 час. За перфектен завършек изчеткайте отново с пластмасовия косъм на<a href="https://www.zakrakata.com/grizha-za-obuvkite/145-salamander-chetka-za-nabuk-i-velur-kombinirana.html"> четката за набук и велур</a>. Почистете гъбата с вода.</span></p> <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;"><strong>Състав: </strong>Воден разтвор на багрила и катийонни повърхностно активни вещества.</span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Цветове:</span></strong><span style="color: #333333;"> безцветен</span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Опаковка:</span></strong><span style="color: #333333;"> флакон с гъбен апликатор 75 ml</span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Внимание:</span></strong><span style="color: #333333;"> </span><span style="color: #333333;"> Пазете далече от деца.</span></p> <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: 2022<br /></span></span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span><span style="color: #333333;">Производител</span></span></strong><span><span style="color: #333333;">: Tarra</span></span><span style="color: #333333;">go, Испания</span></p>
6,58 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal