Tarrago Боя за велур и набук

  • Възстановява първоначалния цвят на велур, набук, микрофибър.
  • Защитава и подхранва.
  • Запазва способността на кожата да диша.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Tarrago боя за набук и велур е продукт, специално проектиран да обнови цвета на обувките, изработени от велур и набук. Поради висококачественото си съдържание на пигменти, той предлага страхотно покритие, подмладява и украсява обувките, подчертава цветовете. Полимерът осигурява защита, а растителното масло осигурява подхранване. Запазва способността на кожата да диша. Продуктът е подходящ за дишащи и водонепропускливи материали.Това е формула на водна основа и не се счита за опасен продукт за потребителя или околната среда. Съдържанието на един флакон ще поднови приблизително 3-5 чифта обувки със среден размер.

Действие:
Със своята оцветяваща сила тази боя възстановява първоначалния цвят на обувки и облекла от велур, набук и микрофибър. Препоръчва се  и за продукти с дишащи и водонепропускащи мембрани.

Начин на употреба: Отстранете всички замърсявания от повърхността. При необходимост покрийте тези части, които не желаете да боядисвате. Разклатете преди употреба. Нанесете продукта равномерно, като леко натискате гъбата върху повърхността.Оставете да изсъхне 40 минути. За перфектен завършек, изчеткайте с четка за набук и велур. Измийте гъбата с вода.

Състав: Воден разтвор на багрила и катийонни повърхностно активни вещества.

Цветове: черен, безцветен, тъмно син, бордо

Опаковка: флакон с гъбен апликатор 75 ml

Внимание:  Пазете далече от деца.

Код на продукта: 2021

Производител: Tarrago, Испания

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Tarrago

Tarrago Brands International, Испания, произвежда серия от 13 продуктови линии за обувни и кожени изделия, включващи кремове, бои, спрейове, почистващи средства, коректори, импрегнатори, стелки и връзки за обувки. Особено успешен продукт на Tarrago е самолъскащата боя за кожа на водна основа, която се предлага в повече от 90 цвята.

Tarrago Боя за велур и набук <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;">Tarrago боя за набук и велур е продукт, специално проектиран да обнови цвета на обувките, изработени от велур и набук. Поради висококачественото си съдържание на пигменти, той предлага страхотно покритие, подмладява и украсява обувките, подчертава цветовете. Полимерът осигурява защита, а растителното масло осигурява подхранване. Запазва способността на кожата да диша. Продуктът е подходящ за дишащи и водонепропускливи материали.Това е формула на водна основа и не се счита за опасен продукт за потребителя или околната среда. Съдържанието на един флакон ще поднови приблизително 3-5 чифта обувки със среден размер.<br /></span><strong><span style="color: #333333;"><br />Действие: </span></strong><span style="color: #333333;"> Със своята оцветяваща сила тази боя възстановява първоначалния цвят на обувки и облекла от велур, набук и микрофибър. Препоръчва се  и за продукти с дишащи и водонепропускащи мембрани.</span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Начин на употреба:</span></strong><span style="color: #333333;"> Отстранете всички замърсявания от повърхността. При необходимост покрийте тези части, които не желаете да боядисвате. Разклатете преди употреба. Нанесете продукта равномерно, като леко натискате гъбата върху повърхността.Оставете да изсъхне 40 минути. За перфектен завършек, изчеткайте с четка за набук и велур. Измийте гъбата с вода.<br /><br /><strong>Състав: </strong>Воден разтвор на багрила и катийонни повърхностно активни вещества.</span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Цветове:</span></strong><span style="color: #333333;"> черен, безцветен, тъмно син, бордо</span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Опаковка:</span></strong><span style="color: #333333;"> флакон с гъбен апликатор 75 ml</span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;">Внимание:</span></strong><span style="color: #333333;"> </span><span style="color: #333333;"> Пазете далече от деца.</span></p> <p class="MsoNormal"><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: 2021<br /></span></span></p> <p class="MsoNormal"><strong><span><span style="color: #333333;">Производител</span></span></strong><span><span style="color: #333333;">: Tarra</span></span><span style="color: #333333;">go, Испания</span></p>
8,25 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal