Bama Дезодорант-спрей против миризма на обувки Sneaker Fresh Увеличаване

Bama Дезодорант-спрей против миризма на обувки Sneaker Fresh

  • Високоефективен спрей против миризма на обувки.
  • Премахва 99.99% бактериите.

Повече детайли

A33F

Наличност: няма наличност


Желая известие, когато има наличност

Доставка и плащане

Високоефективен дезодорант- спрей за обувки, елиминиращ бактериите. Приятната миризма осигурява дълготрайно чувство на свежест в обувките.

За всички видове обувки.

Приложение: Лесно нанасяне с главата надолу. Двустранен спрей – освежава цялата обувка с едно впръскване.

Внимание: Флакон под налягане, избягвайте продължително излагане на слънчеви лъчи. Не излагайте на температура по-висока от 50оС. Не наранявайте и не доближавайте до открит огън флакона, дори след неговото изпразване. Не пръскайте срещу открит огън или нажежени материали. Не пушете в непосредствена близост до флакона. Избягвайте контакт с очите. Пазете от деца.

Дерматологично тестван.

Съдържание: 100 ml
Опаковка: 1 флакон
Код на продуктаBama A33F
Производител: S.C.Johnson Bama GmbH, Германия 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Bama

BAMA е един от водещите доставчици на висококачествени продукти за поддържане на обувки и комфортни стъпала, достъпни в над 50 страни. В продължение на повече от 100 години BAMA се грижи обувките да са не само красиви, но и удобни за носене. Комфортните стелки BAMA правят над 30 милиона стъпала щастливи всяка година. Продуктите за грижа BAMA придават на повече от 37 милиона обувки красив външен вид всяка година.

Bama Дезодорант-спрей против миризма на обувки Sneaker Fresh <p>Високоефективен дезодорант- спрей за обувки, елиминиращ бактериите. Приятната миризма осигурява дълготрайно чувство на свежест в обувките.</p> <p class="bodytext">За всички видове обувки.</p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Приложение</strong>:<span style="background-color: #ffffff;"> </span></span><span style="background-color: #ffffff;">Лесно нанасяне с главата надолу. Двустранен спрей – освежава цялата обувка с едно впръскване.</span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Внимание</strong>: Флакон под налягане, избягвайте продължително излагане на слънчеви лъчи. Не излагайте на температура по-висока от 50<sup>о</sup>С. Не наранявайте и не доближавайте до открит огън флакона, дори след неговото изпразване. Не пръскайте срещу открит огън или нажежени материали. Не пушете в непосредствена близост до флакона. Избягвайте контакт с очите. Пазете от деца.</span></p> <p><span><span style="color: #333333;">Дерматологично тестван.</span></span></p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Съдържание</strong>:</td> <td> <span>100 </span>ml</td> </tr> <tr> <td><strong>Опаковка</strong>:</td> <td> 1 флакон</td> </tr> <tr> <td><strong>Код на продукта</strong>: </td> <td>Bama A33F</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td> S.C.Johnson Bama GmbH, Германия<span style="color: #333333; font-family: Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif;"> </span></td> </tr> </tbody> </table>
11,58 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2023/2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен - Зима 2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - Зима 2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal