Scholl Чехли Sunny Fitness Massage бели

Оригиналните чехли с „бодлички“ на Шол за масаж на стъпалото.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Оригиналните чехли от категорията Fitneess на Scholl, идеални за отпускане на краката у дома или за използване в обществени спортни съоръжения - плувни басейни, фитнес салони, гимнастически салони, общи помещения за душ.

За спорт. Изработени от PVC материал, специално обработен по технологията Sanitized®, която не позволява задържането на микроорганизми в стелката, те предлагат ефикасна антибактериална и противогъбична защита. Водоустойчивата и неплъзгаща се подметка осигурява на мокрото ходило необходимата сигурност. Снабдени са с катарама, която позволява регулиране на ширината за оптимално придържане на краката.

За свободното време. Анатомично проектираното стъпало осигурява идеално легло за отпускане на уморените крака след края на работния ден. При движение „бодличките“ масажират ходилото и увеличават кръвообращението по естествен път.

Материал: PVC с антибактериална обработка Sanitized®

Височина на тока: 2,5 см

Код на продукта: 0011

Производител: SSL International plc

  • Ширина на стъпалото: Нормално
  • Обувки: Дамски
  • Вид: Чехли

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Scholl

Експерт в здравето и комфорта на краката от 1904 година, името Scholl е синоним на качествена грижа в над 80 държави по света. Повече от 100 години продуктите на д-р Шол предлагат решение на проблемите на краката – спаднал свод, мазоли и кожни втвърдявания, напукани пети, изпотяване и миризма на краката.

ТЕЗИ ПРОДУКТИ СЪЩО МОЖЕ ДА СА ИНТЕРЕСНИ ЗА ВАС
 
Scholl Чехли Sunny Fitness Massage бели <p><span style="color: #000000;">Оригиналните чехли </span><span style="color: #000000;">от категорията Fitneess на Scholl, идеални за отпускане на краката у дома или за използване в обществени спортни съоръжения - плувни басейни, фитнес салони, гимнастически салони, общи помещения за душ.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>За спорт.</strong> Изработени от PVC материал, специално обработен по технологията <em>Sanitized<sup>®</sup></em>, която не позволява задържането на микроорганизми в стелката, те предлагат ефикасна антибактериална и противогъбична защита. </span><span style="color: #000000;">В</span><span style="color: #000000;">одоустойчивата и неплъзгаща се подметка осигурява на мокрото ходило необходимата сигурност.</span><span style="color: #000000;"> Снабдени са с катарама, която позволява регулиране на ширината за оптимално придържане на краката.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>За свободното време.</strong> Анатомично проектираното стъпало осигурява идеално легло за отпускане на уморените крака след края на работния ден. </span><span style="color: #000000;">При движение „бодличките“ масажират ходилото и увеличават кръвообращението по естествен път. </span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Материал</strong>: PVC с антибактериална обработка <em>Sanitized<sup>®</sup></em></span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Височина на тока</strong>: 2,5 см</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Код на продукта:</strong> 0011<br /></span></p> <p><strong>Производител:</strong> SSL International plc</p>
49,17 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2022/2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен - Зима 2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - Зима 2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal