Кожени стелки Tacco City Увеличаване

Tacco City кожени стелки

  • Стелки за обувки, изработени от 100%  естествени материали.
  • Идеални за подмяна на захабени вътрешни стелки на обувките.
  • Предпазват краката от допир с изкуствени материи.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Тънките двуслойни стелки за обувки са изработени от естествена кожа и корк. Идеални са за подмяна на захабените вътрешни стелки, за освежаване на обувките и за предпазване на краката от допир с изкуствените материи. Попиват добре влагата при изпотяване.

Горният слой е направен от естествена овча кожа, позволяваща на крака да диша, а долният – от тънък корк, който има изолиращ ефект.

Не запълват обувките. Оформени са по ходилото и не се свиват.

Могат да се почистват с парче мек памучен плат, напоен със слаб спиртен разтвор. Да не се сушат в близост до нагревателни уреди.

Код на продукта: 612

Размери: 35 – 47 (всички дамски и мъжки номера)

Производител: Tacco Footcare International GmbH, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Tacco Footcare

Всеки човек прави почти 10 000 стъпки  на ден и стои на краката си средно по 6,3 часа.  

За да става това безпроблемно, продуктите на Tacco Footcare предпазват, подкрепят и обгрижват краката на милиони хора всеки ден. Те са произведени от висококачествени естествени материали и следват потребностите и тенденциите в живота на съвременните хора – пример за това е серията продукти Tacco Gel, предназначени за тези, които не могат да се откажат от високите обувки.

Всички продукти преминават стриктни изпитания, преди да бъдат пуснати на пазара.

Tacco City кожени стелки <p><strong>Действие</strong>: Тънките двуслойни стелки за обувки са изработени от естествена кожа и корк. Идеални са за подмяна на захабените вътрешни стелки, за освежаване на обувките и за предпазване на краката от допир с изкуствените материи. Попиват добре влагата при изпотяване.</p> <p>Горният слой е направен от естествена овча кожа, позволяваща на крака да диша, а долният – от тънък корк, който има изолиращ ефект.</p> <p>Не запълват обувките. Оформени са по ходилото и не се свиват.</p> <p>Могат да се почистват с парче мек памучен плат, напоен със слаб спиртен разтвор. Да не се сушат в близост до нагревателни уреди.</p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: </span></strong>612</span></span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong><strong>Размери</strong>: </strong>35 – 47 (всички дамски и мъжки номера)</span></span></p> <p style="text-align: justify;"><strong>Производител:</strong> Tacco Footcare International GmbH, Германия</p>
11,58 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal