Меки полустелки Collonil Sunny Увеличаване

Collonil Sunny Полустелки меки

  • Предпазват стъпалата от набиване.
  • Подходящи за обувки с високи токове.
  • Могат да компенсират по-широки обувки.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Меката полустелка от латексова пяна дава опора на предната част на краката, предпазва стъпалата от набиване и намалява натоварването. Омекотява и облекчава при образувано кожно втвърдяване вследствие на паднал напречен свод. Горният слой от вискоза осигурява комфорт през целия ден. Стелките са  подходящи за обувки с високи токове, при които тежестта пада върху възглавничките на ходилата, както и за омекотяване и изолиране на краката при обувки с тънки подметки. Компенсират частично ширината в предната част при малко по-голям размер на обувките (до половин номер).

Начин на употреба: Поставят се в предната част на обувките със заострената част напред и текстилното покритие нагоре. Лявата възглавничка има обозначение.

Дерматологично тествани.      

Състав: Вискоза, латексова пяна

Съдържание: 1 чифт

Размери: 35/36; 37/38; 39/40; 41/42

Код на продукта: 9092

Производител:  Collonil Salzenbrodt GmbH & Co KG, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Collonil

 

 

Collonil Sunny Полустелки меки <div style="text-align: justify;"><strong>Действие</strong>: Меката полустелка от латексова пяна дава опора на предната част на краката, предпазва стъпалата от набиване и намалява натоварването. Омекотява и облекчава при образувано кожно втвърдяване вследствие на паднал напречен свод. Горният слой от вискоза осигурява комфорт през целия ден. Стелките са  подходящи за обувки с високи токове, при които тежестта пада върху възглавничките на ходилата, както и за омекотяване и изолиране на краката при обувки с тънки подметки. Компенсират частично ширината в предната част при малко по-голям размер на обувките (до половин номер).</div> <p><strong>Начин на употреба</strong>: Поставят се в предната част на обувките със заострената част напред и текстилното покритие нагоре. Лявата възглавничка има обозначение.</p> <p>Дерматологично тествани.      </p> <p><strong>Състав</strong>: Вискоза, латексова пяна</p> <p><strong>Съдържание</strong>: 1 чифт</p> <p><strong>Размери</strong>: 35/36; 37/38; 39/40; 41/42</p> <p><strong>Код на продукта</strong>: 9092</p> <p><strong>Производител:<span style="line-height: 16px;">  </span></strong><span style="line-height: 16px;">Collonil Salzenbrodt GmbH &amp; Co KG, Германия</span></p>
7,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2022/2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен - Зима 2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - Зима 2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal