Pedag Подложки коригиращи за пета Увеличаване

Pedag Подложки коригиращи за пета

  • Коригират позицията на петата при пронационно или супинационно движение на петната кост.
  • Намаляват натоварването в ставите и ставните връзки .
  • Височина на външния ръб - 8 мм

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Подложките коригират позицията на петата при пронационно или супинационно движение на петната кост. Намаляват натоварването в ставите и ставните връзки вследствие неправилното позициониране, което води до болки в гърба и кръста. Ако външният ръб на обувката е износен (прекомерна супинация ), поставете високата част на клина навън. Ако обувката се износва от вътрешната страна на петата (свръхпронация ), поставете високата част на клина отвътре.

Материал: Полимер, естествена растително дъбена кожа, латекс.

Приложение: Поставете подложките максимално назад в обувките, като преди това погледнете диаграмата на опаковката, за да определите правилно вашият проблем и позицията на подложките (супинация/пронация). След като сте сигурни в позиционирането отстранете защитната лепенка и фиксирайте. Може да местите подложките в различни обувки. Ако стикера престане да залепва заменете с двойно лепящо тиксо.

Внимание: Не перете и не мокрете подложките. Проветрявайте и почиствайте с препарати за естествена кожа или мокри кърпички, без спирт.

Размери: S=35/37;  M=38/40;  L=41/43;   XL=44/46;

Код на продукта: 129

Опаковка: 1 чифт

Производител: Schelchen GmbH pedag International, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Pedag

Pedag Подложки коригиращи за пета <p><strong>Действие</strong>: Подложките коригират позицията на петата при пронационно или супинационно движение на петната кост. Намаляват натоварването в ставите и ставните връзки вследствие неправилното позициониране, което води до болки в гърба и кръста. Ако външният ръб на обувката е износен (прекомерна супинация ), поставете високата част на клина навън. Ако обувката се износва от вътрешната страна на петата (свръхпронация ), поставете високата част на клина отвътре.</p> <p><strong>Материал</strong>: Полимер, естествена растително дъбена кожа, латекс.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Приложение</strong>: Поставете подложките максимално назад в обувките, като преди това погледнете диаграмата на опаковката, за да определите правилно вашият проблем и позицията на подложките (супинация/пронация). След като сте сигурни в позиционирането отстранете защитната лепенка и фиксирайте. Може да местите подложките в различни обувки. Ако стикера престане да залепва заменете с двойно лепящо тиксо.<br /><br /><strong>Внимание: Не перете и не мокрете подложките. Проветрявайте и почиствайте с препарати за естествена кожа или мокри кърпички, без спирт.<br /></strong></p> <p style="text-align: justify;"><strong>Размери</strong>: S=35/37;  <span style="background-color: #ffffff;">M=38/40;  L=41/43;   XL=44/46;</span></p> <p style="text-align: justify;"><strong>Код на продукта</strong>: 129</p> <p class="MsoNormal"><strong>Опаковка</strong>: 1 чифт</p> <p class="MsoNormal"><strong>Производител:</strong> Schelchen GmbH pedag International, Германия</p>
16,25 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal