Детски зимни стелки Astro Therm - Lurchy by Salamander Увеличаване

Salamander Детски зимни стелки Astro Therm – Lurchy

 • Изключително топли стелки от чиста вълна.
 • Изолират детските крака от студа.
 • Осигуряват мекота и приятно удобство.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Изключително топли стелки от чиста вълна с алумиев слой за изолиране от студа. Многослойната структура на стелките осигуряват многостранно действие и пълно удобство за краката на Вашето дете през зимата. Горният вълнен слой затопля краката и създава усещане за комфорт. Междинният слой омекотява и намалява натоварването, а фолиото с неплъзгащо покритие задържа стелката стабилно в обувките, изолира и защитава от студ и влага. Допълнително обточени с текстилна лента за по-голяма здравина и дълготрайност.
Приложение: Зимните стелки Astro Therm се поставят в детските обувки с вълната нагоре.

Подходящи са за всякакъв тип детски обувки. Могат да се перат с хладка вода. Сушат се  поставени върху равна повърхност, далеч от директен източник на топлина.

Състав:

 1. Първи слой – 100% естествена вълна;
 2. Втори слой – мек пеноматериал;
 3. Трети слой – изолиращо алуминиево фолио.
   

Размери: 23 – 35

Опаковка: 1 чифт

Код на продукта: 4307

Производител: Melvo GmbH, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Salamander

SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

Salamander Детски зимни стелки Astro Therm – Lurchy <div style="text-align: justify;"><strong>Действие</strong>: Изключително топли стелки от чиста вълна с алумиев слой за изолиране от студа. Многослойната структура на стелките осигуряват многостранно действие и пълно удобство за краката на Вашето дете през зимата. Горният вълнен слой затопля краката и създава усещане за комфорт. Междинният слой омекотява и намалява натоварването, а фолиото с неплъзгащо покритие задържа стелката стабилно в обувките, изолира и защитава от студ и влага. Допълнително обточени с текстилна лента за по-голяма здравина и дълготрайност. <div><strong>Приложение</strong>: Зимните стелки Astro Therm се поставят в детските обувки с вълната нагоре.</div> <p>Подходящи са за всякакъв тип детски обувки. Могат да се перат с хладка вода. Сушат се  поставени върху равна повърхност, далеч от директен източник на топлина.</p> </div> <div style="text-align: justify;"> <p class="MsoNormal"><strong>Състав</strong>:</p> <ol style="margin-top: 0cm;" start="1" type="1"> <li class="MsoNormal">Първи слой – 100% естествена вълна;</li> <li class="MsoNormal">Втори слой – мек пеноматериал;</li> <li class="MsoNormal">Трети слой – изолиращо алуминиево фолио.<br /> </li> </ol></div> <p class="MsoNormal"><strong>Размери</strong><span>: 23 – 35</span></p> <p class="MsoNormal"><span><strong>Опаковка</strong>: 1 чифт</span></p> <p class="MsoNormal"><strong>Код на продукта:</strong> 4307</p> <p class="MsoNormal"><strong>Производител:</strong> Melvo GmbH, Германия</p>
7,42 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal