Collonil Thermo Зимни стелки

  • Поддържат краката топли и сухи.
  • Изолират от студа.
  • Осигуряват удобство през целия ден.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Трислойни термостелки, които предпазват краката от студа и съхраняват топлината в обувките.

Действие: Поддържат краката топли и сухи благодарение на трислойната конструкция. Особено подходящи за студени крака, тъй като имат ярко изразен термоизолиращ ефект („ефект на термоса”), защитаващ от климатичните въздействия благодарение на трите пласта, от които се състоят. Горният слой от вълна запазва топлината и комфорта в обувките. Средният термоизолиращ слой от гума изолира и омекотява натиска при ходене, а долният слой от алуминиево фолио предпазва от студа и влагата, идващи отдолу и връща обратно топлината. Долният фолиев пласт е обработен със специален лепилен състав за плътно фиксиране в обувките.

Стелките са тънки и се вместват добре в обувките. Добре е термостелките да се проветряват през няколко дни.

 Материал:

  1) 100% естествена агнешка вълна

   2) мека гума (пенолатекс)
   3) алуминево фолио

 

Размери: 36 – 46 (всички дамски и мъжки номера)
Опаковка: 1 чифт
Код на продукта: 9102
ПроизводителCollonil Salzenbrodt GmbH & Co KG, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Collonil

 

 

Collonil Thermo Зимни стелки <p><span style="color: #333333;">Трислойни термостелки, които предпазват краката от студа и съхраняват топлината в обувките.</span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Действие</strong>: Поддържат краката топли и сухи благодарение на трислойната конструкция. </span> Особено подходящи за студени крака, тъй като имат<span> ярко изразен термоизолиращ ефект („ефект на термоса”), защитаващ от климатичните въздействия </span><span>благодарение на трите пласта, от които се състоят</span>. Горният слой от вълна запазва топлината и комфорта в обувките. Средният термоизолиращ слой от гума изолира и омекотява натиска при ходене, а долният слой от алуминиево фолио предпазва от студа и влагата, идващи отдолу и връща обратно топлината. Долният фолиев пласт е обработен със специален лепилен състав за плътно фиксиране в обувките.</p> <p>Стелките са тънки и се вместват добре в обувките. <span style="line-height: 16px;">Добре е термостелките да се проветряват през няколко дни.</span></p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td scope="row" valign="bottom"> <p class="MsoNormal" style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"> </span><span style="color: #333333;"><strong>Материал</strong></span><span style="color: #333333;">:</span></p> </td> <td scope="row"> <p><span style="color: #333333;">  </span><span style="color: #333333;">1) 100% естествена агнешка вълна</span></p> </td> </tr> <tr> <td> </td> <td><span style="color: #333333;">  2) мека гума (пенолатекс)<br /></span></td> </tr> <tr> <td> </td> <td><span style="color: #333333;">  3) алуминево фолио</span></td> </tr> </tbody> </table> <p> </p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Размери</strong>:</td> <td> 36 – 46 (всички дамски и мъжки номера)</td> </tr> <tr> <td><strong>Опаковка</strong><span>:</span></td> <td><span> 1 чифт</span></td> </tr> <tr> <td><strong>Код на продукта</strong>:</td> <td> 9102</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>: </td> <td>Collonil Salzenbrodt GmbH &amp; Co KG, Германия</td> </tr> </tbody> </table>
11,67 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal