Fresco Метатарзален протектор от гел

Забравете парещата болка от обувките с висок ток и плъзгането на крака...

  • Ултра тънки и дискретни.
  • Закрепват се добре и не се плъзгат.
  • Омекотяват натиска върху крака.

Повече детайли

F-00073-00

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: „Невидими“ ултратънки възглавнички от прозрачен гел, предпазващи от появата на пареща болка в стъпалата, отлично средство за омекотяване при носене на обувки с висок ток. Изключително тънки и дискретни, закрепват се добре и не позволяват на босите крака да се плъзгат.
Почистват се лесно с вода и препарат. Възстановяват гъвкавостта си и осигуряват дискретност и продължителен комфорт.
Изработени са от гел, който е хипоалергичен, безвреден, без мирис, хигиеничен.

Приложение: Отлепете предпазното фолио от възглавничката. Поставете я в предната част на обувката със залепващата страна надолу и заострения край, насочен към петата. Лява и дясна.

Внимание: Да се прекрати употребата при неблагоприятна реакция и особено при хора, страдащи от диабет. Да се пази далеч от деца.

Състав:                 100% полимерен  гел.                                                
Код на продукта:F-00073-00
ПроизводителFresco Podologia S.L., Испания

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Fresco

Fresco произвежда различни серии продукти от силикон и полимерен гел, които носят удобство и облекчение за проблеми, свързани с краката - кокалче на палеца, паднал напречен свод, болезнени възглавнички на краката.

Разгледайте продуктите на Fresco.

Fresco Метатарзален протектор от гел <p style="text-align: justify;"><strong>Действие</strong>: „Невидими“ ултратънки възглавнички от прозрачен гел, предпазващи от появата на пареща болка в стъпалата, отлично средство за омекотяване при носене на обувки с висок ток. Изключително тънки и дискретни, закрепват се добре и не позволяват на босите крака да се плъзгат.<br />Почистват се лесно с вода и препарат. Възстановяват гъвкавостта си и осигуряват дискретност и продължителен комфорт.<br />Изработени са от гел, който е хипоалергичен, безвреден, без мирис, хигиеничен.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Приложение</strong>: Отлепете предпазното фолио от възглавничката. Поставете я в предната част на обувката със залепващата страна надолу <span style="background-color: #ffffff;">и </span><span style="background-color: #888888;"><span style="background-color: #ffffff;">заострения край,</span></span> насочен към петата. Лява и дясна.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Внимание</strong>: Да се прекрати употребата при неблагоприятна реакция и особено при хора, страдащи от диабет. Да се пази далеч от деца.</p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td valign="top" align="left"><strong>Състав</strong>:                 </td> <td>100% полимерен  гел.                                                </td> </tr> <tr> <td><strong>Код на продукта:</strong></td> <td>F-00073-00</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>: </td> <td>Fresco Podologia S.L., Испания</td> </tr> </tbody> </table> <p style="text-align: justify;"></p> <p style="text-align: justify;"> </p>
9,92 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2023/2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен - Зима 2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - Зима 2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal