Berkemann Tec-Pro-Toivo черни Увеличаване

Berkemann Tec-Pro-Toivo черни – Bestseller

Затворени чехли с мека анатомична стелка от серията специални професионални обувки Work.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Гъвкави и стабилни, с вътрешна стелка, изработена от специално обработена мека телешка кожа. Горната част може да поеме крака с различна ширина. Специално оформената анатомична стелка има удобно легло за петата и оформен надлъжен свод, гарантиращ комфорт през целия ден. Може да се изважда и почиства отделно или да се смени с индивидуална стелка. Леката и гъвкава подметка е изработена от стабилен и устойчив на изтриване полиуретан и е особено подходяща за повърхности в болнични и заведения и промишлени обекти. 

Подходящи за хора, които имат проблеми с краката или работят продължително време в право положение – в здравни заведения, фризьорски салони, кухни и ресторанти, магазини.

На този етап модел  Tec-Pro-Toivo черни се внасят по поръчка. Срокът за изпълнение на поръчката е 2 седмици. Моля, свържете се с нас за повече подробности.

Размери:

от 35 до 47 (дамска и мъжка номерация)
Материал:естествена телешка кожаleather small
Височина на тока:3 см (2,2 см ефективна)
Ширина:G (нормално стъпало)
Модел:Berkemann Tec-Pro-Toivo 09104-900
професионални чехли
Производител:Berkemann GmbH & Co. KG, Германия
  • Обувки: Унисекс
  • Вид: Професионални
  • Цвят: черен

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Berkemann

Магазини, в които можете да намерите продуктите на Berkemann

Продуктите на Berkemann се произвеждат за 3 различи ширини на стъпалото:

  alt

Ширина C – E

за тесни ходила

alt

 Ширина F – H

за нормални до широки ходила

alt

 Ширина I – K

за широки и много широки ходила

Berkemann – таблица на размерите

За да установите точния си размер: Поставете крака си върху линийка или шивашки сантиметър. Измерете дължината на крака си и вижте таблицата.

alt

 

Berkemann Tec-Pro-Toivo черни – Bestseller <p>Гъвкави и стабилни, с вътрешна стелка, изработена от специално обработена мека телешка кожа. Горната част може да поеме крака с различна ширина. <span style="line-height: 16px;">Специално оформената анатомична стелка има у</span>добно легло за петата и оформен надлъжен свод, гарантиращ комфорт през целия ден. Може да се изважда и почиства отделно или да се смени с индивидуална стелка. Леката и гъвкава подметка е изработена от <span style="line-height: 16px;">стабилен и устойчив на изтриване </span>полиуретан и е особено подходяща за повърхности в болнични и заведения и промишлени обекти. </p> <p>Подходящи за хора, които имат проблеми с краката или работят продължително време в право положение – в здравни заведения, фризьорски салони, кухни и ресторанти, магазини.</p> <p><span style="color: #3366ff;"><strong>На този етап модел  Tec-Pro-Toivo черни се внасят по поръчка. Срокът за изпълнение на поръчката е 2 седмици. Моля, свържете се с нас за повече подробности.</strong></span></p> <table style="width: 418px; height: 187px;" border="0"> <tbody> <tr> <td class="button" valign="top"> <p><strong>Размери:</strong></p> </td> <td style="margin-left: 90px;"><span style="color: #333333;"><strong>от 35 до 47</strong> (дамска и мъжка номерация) </span></td> </tr> <tr valign="bottom"> <td><strong><span class="h2"><span class="h2"><span style="color: #333333;">Материал:</span></span></span></strong></td> <td><span class="h2"><span class="h2"><span><span style="color: #333333;">естествена телешка кожа<img alt="leather small" src="http://www.zakrakata.com/img/cms/shoes/leather%20small.jpg" width="22" height="29" /></span></span></span></span></td> </tr> <tr> <td><span><span style="color: #333333;"><strong>Височина на тока</strong>:</span></span></td> <td><span style="color: #333333;">3 см (2,2 см ефективна)</span></td> </tr> <tr> <td><span style="color: #333333;"><strong>Ширина</strong>:</span></td> <td><span style="color: #333333;">G (нормално стъпало)</span></td> </tr> <tr> <td><span style="color: #333333;"><strong>Модел</strong>:</span></td> <td><span style="color: #333333;">Berkemann Tec-Pro-Toivo 09104-900<br />професионални чехли</span></td> </tr> <tr> <td><strong><span style="color: #333333;">Производител:</span></strong></td> <td><span style="color: #333333;">Berkemann GmbH &amp; Co. KG, Германия</span></td> </tr> </tbody> </table>
146,67 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal