Oxypas Smooth navy

 • Удобни и  олекотени работни обувки, подходящи за болници, ветеринарни клиники, центрове за красота и др .
 • Антистатични, с неплъзгаща се подметка.
 • Произведени от  лек и дълготраен, лесно почистващ се материал, който може и да се стерилизира.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Моделът на Oxypas Smooth e доказал своята полза в много сектори на болничното заведение, особено в операционния блок.  Моделът е проектиран от олекотен материал EVA (тегло около 240 гр на обувка), ударопоглъщащ, не се пързаля и е с антистатичен ефект.  Моделът е затворен в предната си част за максимална защита и пази крака сух. Има подвижна каишка в задната част. Пере се  при 30 градуса. Не се деформира след продължителна употреба. Препоръчително е да се ползва с  чорапи.

Стандарти, на които отговаря:
Стандарт CE: EN ISO 20347: дишащи, с висококачествено покритие от вътрешната част,  без вредни вещества;
Стандарт ESD: антистатичен ефект;
Стандарт SRC (SRA+SRB): противоплъзгащ ефект;

Почистване:
Моделът може да се почиства посредством химическа или UV стерилизация, пере се при 30 градуса.

Приложение:
Моделът на Oxypas Sonic е подходящ за професиите в сферата на здравеопазването - медицински сестри, болногледачи, персоналът от оперативния сектор, специалистите в центровете за красота, за ветеринарните клиники, за персоналът, който се грижи за прането и почистването и др.

Размери:

36-46

Материал: 

EVA

Модел: Oxypas Smooth 073501

Производител: 

Cortina Group, Белгия
 • Обувки: Унисекс
 • Вид: Професионални
 • Цвят: тъмносин

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Oxypas

Oxypas Smooth navy <p><span style="color: #333333;">Моделът на Oxypas Smooth e доказал своята полза в много сектори на болничното заведение, особено в операционния блок.  Моделът е проектиран от олекотен материал EVA (тегло около 240 гр на обувка), ударопоглъщащ, не се пързаля и е с антистатичен ефект.  Моделът е затворен в предната си част за максимална защита и пази крака сух. Има подвижна каишка в задната част. Пере се  при 30 градуса. Не се деформира след продължителна употреба. Препоръчително е да се ползва с  чорапи.</span></p> <p><strong>Стандарти, на които отговаря:</strong><br /><strong>Стандарт CE:</strong> EN ISO 20347: дишащи, с висококачествено покритие от вътрешната част,  без вредни вещества;<br /><span style="background-color: #a8dbf0;"><span style="background-color: #ffffff;"><strong>Стандарт ESD:</strong> антистатичен ефект;</span><br /></span><strong>Стандарт SRC (SRA+SRB):</strong> противоплъзгащ ефект;</p> <div><span style="background-color: #ffffff;"><strong>Почистване:</strong><br />Моделът може да се почиства посредством химическа или UV стерилизация, пере се при 30 градуса.<br /><br /><strong>Приложение:</strong><br />Моделът на Oxypas Sonic е подходящ за професиите в сферата на здравеопазването - медицински сестри, болногледачи, персоналът от оперативния сектор, специалистите в центровете за красота, за ветеринарните клиники, за персоналът, който се грижи за прането и почистването и др.<br /><br /></span></div> <table style="color: #333333; font-size: 11px; line-height: 14.300000190734863px; text-align: left;" border="0"> <tbody> <tr> <td valign="top"><strong><strong><strong><strong>Размери:</strong></strong></strong></strong></td> <td> <p>36-46</p> </td> </tr> <tr> <td valign="top"><strong>Материал: </strong></td> <td> <p>EVA</p> </td> </tr> <tr> <td><strong>Модел: </strong></td> <td>Oxypas Smooth 073501</td> </tr> <tr> <td><strong><br />Производител: </strong></td> <td><br />Cortina Group, Белгия</td> </tr> </tbody> </table>
57,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal