Berkemann Heliane Jungle silver/gray 21/22 Увеличаване

Berkemann Heliane Jungle silver/gray 21/22

Дамски чехли от серията Berkoflex Stretch за широко ходило и кокалче на палеца, с еластична кожа за проблемните зони.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

140,80 лв.

Намаление!

-20%

176,00 лв.

» Добавете в списъка с желания

Удобни ниски дамски чехли от серията Berkoflex на немската фирма Berkemann, изработени от кожа, в комбинация с много мека стреч кожа за проблемните места. Изключително подходящи за хора с широко стъпало или деформация на пръстите, като например Hallux Valgus. 

Стелката е анатомична, изработена с висококачествена телешка кожа, подвижна, предлага се и като отделен продукт за подмяна (Aventin 00993-700  http://www.zakrakata.com/stelki-i-produkti-za-komfort/1874-berkemann-damski-anatomichni-stelki-aventin.html ). Стелката може да се сменя със собствена, лесно се почиства.Може да се пере на 30°C за поддържане на хигиената на краката.

Отлично решение за хора проблеми на краката (кокалче, пръст чукче, деформации, диабет, ревматизъм или други).


Материал:естествена кожа / стреч кожа(горна част)
текстил / естествена кожа (подплата)
PU (подметка)
Височина на тока:  3,5 см (2,2 см ефективна)
Ширина:G - I (за нормално и широко ходило)
Стелки за подмяна:Aventin 00993-700
Модел:Berkemann Heliane 03457-794
Производител:Berkemann GmbH & Co. KG, Германия
  • Ширина на стъпалото: Нормално до широко
  • Обувки: Дамски
  • Вид: Чехли
  • Цвят: сив

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Berkemann

Магазини, в които можете да намерите продуктите на Berkemann

Продуктите на Berkemann се произвеждат за 3 различи ширини на стъпалото:

  alt

Ширина C – E

за тесни ходила

alt

 Ширина F – H

за нормални до широки ходила

alt

 Ширина I – K

за широки и много широки ходила

Berkemann – таблица на размерите

За да установите точния си размер: Поставете крака си върху линийка или шивашки сантиметър. Измерете дължината на крака си и вижте таблицата.

alt

 

Berkemann Heliane Jungle silver/gray 21/22 <p>Удобни ниски дамски чехли от серията Berkoflex на немската фирма Berkemann, изработени от кожа, в комбинация с много мека стреч кожа за проблемните места. Изключително подходящи за хора с широко стъпало или деформация на пръстите, като например Hallux Valgus. </p> <p>Стелката е анатомична, изработена с висококачествена телешка кожа, подвижна, предлага се и като отделен продукт за подмяна <strong>(Aventin 00993-700  http://www.zakrakata.com/stelki-i-produkti-za-komfort/1874-berkemann-damski-anatomichni-stelki-aventin.html ). </strong>Стелката може да се сменя със собствена, лесно се почиства.Може да се пере на 30°C за поддържане на хигиената на краката.</p> <p>Отлично решение за хора проблеми на краката (кокалче, пръст чукче, деформации, диабет, ревматизъм или други).</p> <br /> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><span class="h2"><span class="h2"><span style="color: #000000;"><strong>Материал</strong>:</span></span></span></td> <td><span class="h2"><span class="h2"><span style="color: #000000;">естествена кожа / стреч кожа(горна част) <br /></span></span></span></td> </tr> <tr> <td><span style="color: #000000;"><strong></strong></span></td> <td>текстил / естествена кожа (подплата)</td> </tr> <tr> <td><span style="color: #000000;"><strong></strong></span></td> <td>PU (подметка)</td> </tr> <tr> <td><span style="color: #000000;"><strong>Височина на тока</strong>:  </span></td> <td>3,5 см (2,2 см ефективна)</td> </tr> <tr> <td><strong>Ширина</strong>:</td> <td>G - I (за нормално и широко ходило)</td> </tr> <tr> <td><strong><strong><strong>Стелки за подмяна:</strong></strong></strong></td> <td>Aventin 00993-700</td> </tr> <tr> <td><strong>Модел</strong>:</td> <td>Berkemann Heliane 03457-794</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td>Berkemann GmbH &amp; Co. KG, Германия</td> </tr> </tbody> </table>
146,67 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2022/2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal