Tarrago Гел безцветен за обувки

  • Предназначен за деликатна, лачена и тип "рептил" кожа.
  • Почиства кожата без да потъмнява.
  • Осъществява поддръжка и подхранване на  кожата.

Повече детайли

404

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Tarrago Delicate Gel Cleaner е почистващ гел на водна основа, приятно ароматизиран, специално създаден за ефективно почистване на деликатна гладка кожа, кожа тип "рептил", екзотична и лачена кожа. Може да се нанася върху всеки цвят. Не оставя остатъци и не нарушава оригиналната текстура на кожата.Почиства кожата без да потъмнява. Винаги се препоръчва да тествате продукта преди прилагането му.

Приложение: Нанесете върху почистени обувки. Изчакайте 10 минути да изсъхне. Полирайте с четка или мека кърпа.

Опаковка: бурканче 50 ml

Състав: Смес от анийонни повърхностно активни вещества и силициеви полимери

Код на продукта: 404

Производител: Tarrago, Испания

 

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Tarrago

Tarrago Brands International, Испания, произвежда серия от 13 продуктови линии за обувни и кожени изделия, включващи кремове, бои, спрейове, почистващи средства, коректори, импрегнатори, стелки и връзки за обувки. Особено успешен продукт на Tarrago е самолъскащата боя за кожа на водна основа, която се предлага в повече от 90 цвята.

Tarrago Гел безцветен за обувки <p>Tarrago Delicate Gel Cleaner е почистващ гел на водна основа, приятно ароматизиран, специално създаден за ефективно почистване на деликатна гладка кожа, кожа тип "рептил", екзотична и лачена кожа. Може да се нанася върху всеки цвят. Не оставя остатъци и не нарушава оригиналната текстура на кожата.Почиства кожата без да потъмнява. Винаги се препоръчва да тествате продукта преди прилагането му.</p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Приложение:</strong> </span><span style="color: #333333;">Нанесете върху почистени обувки. Изчакайте 10 минути да изсъхне. Полирайте с четка или мека кърпа.<br /></span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Опаковка</strong>: бурканче 50 ml</span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Състав</strong>: Смес от анийонни повърхностно активни вещества и силициеви полимери</span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: 404<br /></span></p> <p style="text-align: left;"><strong><span style="color: #333333;">Производител</span></strong><span style="color: #333333;">: Tarrago, Испания</span></p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p> </p>
6,58 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal