Pedag Подложки самозалепващи против подхлъзване

  • Предпазват от подхлъзване на обувките и осигуряват стабилност.
  • Използват се на всички видове обувки.
  • Лесни за залепване.

Повече детайли

637

Наличност: няма наличност


Желая известие, когато има наличност

Доставка и плащане

Предназначение: Предпазват от подхлъзване, падане и нараняване както на улицата, така и на излъскания паркет или на дансинга. Специалната повърхност на самозалепващите подложки SAFE STEP образува допълнително сцепление на подметките с различните видове повърхности и така предотвратява неприятни инциденти, а понякога и сериозни травми на краката.

Подходящи са за всякакъв размер и вид обувки - ежедневни, официални, спортни. Може да бъдат използвани на стари и нови обувки. Удължават употребата им, като укрепват износените подметки.

Самозалепващите подложки за подметки на обувки може да бъдат изключително полезни в ежедневието на всеки човек: когато отивате на работа или се забавлявате; когато вашите деца бързат за училище; когато възрастните хора не желаят да се затворят в къщи в зимните дни, а предпочитат да излязат на разходка.

Начин на употреба: Самозалепващите подложки против подхлъзване се поставят лесно. Подметките на обувките се почистват добре  - мястото на залепване трябва да бъде чисто и сухо. Защитното фолио се отстранява и подложката се залепва на подметката на обувката. Защитната подложка винаги трябва да е малко по-малка от подметката на обувката. Ако е необходимо, може да се изреже.

Внимание: Стикерът не  е предназначен за обувки с голям грайфер и залепването му в такива случаи може да се окаже проблемно.

Код на продукта: 637

Опаковка: 1 чифт

Производител: Schelchen GmbH pedag International, Германия 

 

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Pedag

Pedag Подложки самозалепващи против подхлъзване <p><strong>Предназначение</strong>: Предпазват от подхлъзване, падане и нараняване както на улицата, така и на излъскания паркет или на дансинга. Специалната повърхност на самозалепващите подложки SAFE STEP образува допълнително сцепление на подметките с различните видове повърхности и така предотвратява неприятни инциденти, а понякога и сериозни травми на краката.</p> <p><span style="color: #333333;">Подходящи са за всякакъв размер и вид обувки - ежедневни, официални, спортни. Може да бъдат използвани на стари и нови обувки. Удължават употребата им, като укрепват износените подметки. </span></p> <p><span style="color: #333333;">Самозалепващите подложки за подметки на обувки може да бъдат изключително полезни в ежедневието на всеки човек: когато отивате на работа или се забавлявате; когато вашите деца бързат за училище; когато възрастните хора не желаят да се затворят в къщи в зимните дни, а предпочитат да излязат на разходка.</span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Начин на употреба:</strong> Самозалепващите подложки против подхлъзване се поставят лесно. Подметките на обувките се почистват добре  - мястото на залепване трябва да бъде чисто и сухо. Защитното фолио се отстранява и подложката се залепва на подметката на обувката. Защитната подложка винаги трябва да е малко по-малка от подметката на обувката. Ако е необходимо, може да се изреже.</span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Внимание: </strong>Стикерът не  е предназначен за обувки с голям грайфер и залепването му в такива случаи може да се окаже проблемно.</span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта:</strong> 637<br /></span></p> <p><strong>Опаковка</strong>: 1 чифт</p> <p></p> <p><strong>Производител:</strong> Schelchen GmbH pedag International, Германия</p> <p><span style="color: #333333;"><br /></span></p> <p><span style="color: #333333;"><br /></span><em></em></p> <p> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p> </p>
5,83 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal