Предпазители за токчета - прозрачни и черни

  • Невидими предпазители за токчета - против надраскване и надиране.
  • Ефективно предпазване на новите и коригиране на повредени токчета.
  • Лесно прилагане - фолио, което се свива под въздействието на топлината от сешоар.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Предназначение: Почти всички любителки на високите токчета са се сблъсквали с неприятния проблем да се върнат вкъщи и да установят, че любимите им чисто нови обувки са опропастени от дупките по тротоарите, уличните шахти или ескалаторите...
Този продукт може да Ви помогне да предпазите или да коригирате вече надраскани обувки с висок или облечен ток. Plastic Fantastic® представляват тръбовидни предпазители, произведени от високотехнологична пластмаса, която прилепва плътно и „запечатва" високите токчета под въздействието на топлина при определена температура - за целта е достатъчно е да се използва дамски сешоар.

 

Начин на употреба:
1. Почистете добре токчетата на обувките и загладете, ако има неравности. Ако използвате прозрачните предпазители,
може да се коригирате надрасканото място с боя в съответния цвят.
2. Изберете подходящия размер предпазители и ги поставете на токчетата, като подрежите дължината им в зависимост от токчетата.
3. Включете сешоара на максимална степен и нагрявайте в продължение на няколко минути, докато предпазителите се свият и прилепнат добре по формата на токчетата. Може да се използва също гореща пара от чайник или друг източник на топлина.
4. Когато установите, че предпазителите са износени и се нуждаят от подмяна, трябва само да направите малък разрез в горната част, да ги издърпате и да поставите нови.

Предпазителите за токчета Plastic Fantastic® се предлагат в 2 цвята - черни и прозрачни.

Съдържание: Всяка опаковка съдържа 2 чифта предпазители Plastic Fantastic® от един цвят в различни размери:

Код на продукта: 4000

  • един за тънки токчета;
  • един за по-широки токчета.

 

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

 Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
 Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
 Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
 * Към 01.05.2022 г.   

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

PLASTIC FANTASTIC

Предпазители за токчета - прозрачни и черни <p><strong>Предназначение</strong>: Почти всички любителки на високите токчета са се сблъсквали с неприятния проблем да се върнат вкъщи и да установят, че любимите им чисто нови обувки са опропастени от дупките по тротоарите, уличните шахти или ескалаторите... <br /> Този продукт може да Ви помогне <strong>да предпазите или да коригирате</strong> вече надраскани обувки с висок или облечен ток. Plastic Fantastic® представляват тръбовидни предпазители, произведени от високотехнологична пластмаса, която прилепва плътно и „запечатва" високите токчета под въздействието на топлина при определена температура - за целта е достатъчно е да се използва дамски сешоар.</p> <p> </p> <p><object width="350" height="208" data="http://www.youtube.com/v/YZ6dpax6t4E?version=3&amp;hl=bg_BG&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/YZ6dpax6t4E?version=3&amp;hl=bg_BG&amp;rel=0" /></object></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Начин на употреба:</strong><br />1. Почистете добре токчетата на обувките и загладете, ако има неравности. Ако използвате прозрачните предпазители, </span><span style="color: #333333;">може да се коригирате </span><span style="color: #333333;">надрасканото място с боя в съответния цвят. <br />2. Изберете подходящия размер предпазители и ги поставете на токчетата, като подрежите дължината им в зависимост от токчетата.<br />3. Включете сешоара на максимална степен и нагрявайте в продължение на няколко минути, докато предпазителите се свият и прилепнат добре по формата на токчетата. Може да се използва също гореща пара от чайник или друг източник на топлина.<br /></span>4. Когато установите, че предпазителите са износени и се нуждаят от подмяна, трябва само да направите малък разрез в горната част, да ги издърпате и да поставите нови.</p> <p>Предпазителите за токчета Plastic Fantastic® се предлагат в <strong>2 цвята</strong> - черни и прозрачни.</p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Съдържание: </strong></span>Всяка опаковка съдържа <strong>2 чифта</strong> предпазители Plastic Fantastic® от един цвят в различни размери:</p> <p><strong>Код на продукта:</strong> 4000</p> <ul type="disc"> <li>един за тънки токчета;</li> <li>един за по-широки токчета.</li> </ul> <p style="text-align: justify;"> </p> <p> </p>
8,33 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal