Berkemann Дървено сабо бяло Увеличаване

Berkemann Дървено сабо бяло – Bestseller

Професионално дървено сабо, подходящо за хора, които работят продължително време в право положение.

Повече детайли

  Наличност: няма наличност


  Желая известие, когато има наличност

  Доставка и плащане

  Професионално дървено сабо от серията Wood на немската фирма Berkemann, предназначено както за жени, така и за мъже, за работа в здравни заведения, ресторанти, различни производства или просто за удобство в ежедневието. Изработени са от естествена кожа и ултралеко тополово дърво, оформено в 5-степенната стелка на Berkemann, която кара кракът да следва естественото постъпателно движение. Анатомично оформяне на ходилото с междинен амортизиращ удара слой.

  Размери:от 36 до 45 (дамска и мъжка номерация)
  Ако не откриете своя размер сред посочените по-горе, той може да бъде доставен по поръчка. Срокът за изпълнение на поръчката е 2 седмици. Моля, свържете се с нас за повече подробности.
  Материалестествена кожа (горна част), 
  дърво/полиуретан (стелка и подметка)
  Височина на тока4,5 см
  Модел: 00402-100
  Производител:Berkemann GmbH & Co. KG, Германия
  • Обувки: Унисекс
  • Вид: Професионални
  • Цвят: бял

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

  При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

  Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

  ДОСТАВКА

  Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

   Куриерска услуга Speedy* до 1 кг 1 – 2 кг 2 – 3 кг
   Стандарт 24 (от врата до офис) 5,40 лв. 5,60 лв.  5,90 лв. 
   Стандарт 24 (от врата до врата)  7,30 лв. 8,30 лв. 9,30 лв.
   * Към 01.05.2022 г.   

  Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

  При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

  Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

  ОТСТЪПКИ

  При поръчка над 139 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

  Безплатната доставка се извършва с услуга  Стандарт 24 (от врата до офис) на куриерска фирма Speedy.

  Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

  Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

  За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

  Berkemann

  Магазини, в които можете да намерите продуктите на Berkemann

  Продуктите на Berkemann се произвеждат за 3 различи ширини на стъпалото:

    alt

  Ширина C – E

  за тесни ходила

  alt

   Ширина F – H

  за нормални до широки ходила

  alt

   Ширина I – K

  за широки и много широки ходила

  Berkemann – таблица на размерите

  За да установите точния си размер: Поставете крака си върху линийка или шивашки сантиметър. Измерете дължината на крака си и вижте таблицата.

  alt

   

  Berkemann Дървено сабо бяло – Bestseller <p>Професионално дървено сабо от <a href="index.php?option=com_content&amp;view=article&amp;id=2926:berkemann--&amp;catid=54:berkemann">серията Wood</a> на немската фирма Berkemann, предназначено както за жени, така и за мъже, за работа в здравни заведения, ресторанти, различни производства или просто за удобство в ежедневието. Изработени са от естествена кожа и ултралеко тополово дърво, оформено в 5-степенната стелка на Berkemann, която кара кракът да следва естественото постъпателно движение. Анатомично оформяне на ходилото с междинен амортизиращ удара слой.</p> <table style="width: 412px; height: 193px;" border="0"> <tbody> <tr valign="top"> <td><span style="color: #333333;"><strong><span style="line-height: 16px;"><span style="color: #333333;"><strong><strong>Размери:</strong></strong></span></span></strong></span></td> <td><span style="line-height: 16px; color: #333333;"><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong>от 36 до 45</strong> (дамска и мъжка номерация) </span><br /><em><span><span style="color: #808080;">Ако не откриете своя размер сред посочените по-горе, той може да бъде доставен по поръчка. Срокът за изпълнение на поръчката е 2 седмици. Моля, свържете се с нас за повече подробности.</span></span></em></span></span></td> </tr> <tr valign="top"> <td><span style="color: #333333;"><strong><span style="line-height: 16px;">Материал</span></strong><span style="line-height: 16px;">: </span></span></td> <td><span style="line-height: 16px; color: #333333;">естествена кожа (горна част), <br />дърво/полиуретан (стелка и подметка)</span></td> </tr> <tr> <td><span style="color: #333333;"><strong><span style="line-height: 16px;">Височина на тока</span></strong><span style="line-height: 16px;">: </span></span></td> <td>4,5 см</td> </tr> <tr> <td><span style="color: #333333;"><strong><span style="line-height: 16px;">Модел</span></strong><span style="line-height: 16px;">:</span></span></td> <td><span style="line-height: 16px;"> 00402-100</span></td> </tr> <tr> <td><span style="line-height: 16px; color: #333333;"><strong>Производител</strong>:</span></td> <td><span style="line-height: 16px;">Berkemann GmbH &amp; Co. KG, Германия</span></td> </tr> </tbody> </table>
  199,17 лв.

  Бюлетин

  Каталог BERKEMANN 2024/2025

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  Каталог ARA Пролет - Лято 2024

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  За да се свържете с нас

  за въпроси и поръчки по телефона:

  Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

  PayPal