Всички продукти от Superfit

image

superfit 97


 


97% от педиатрите и ортопедите препоръчват детските обувки Superfit!


В проучване, проведено сред 500 водещи педиатри и ортопеди в Австрия, Германия и Швейцария, детските обувки Superfit са получили най-висока оценка по отношение на здравина на прикрепване към крака, прилягащо към крака завързване, свободно място за пръстите, гъвкави подметки, възможност за дишане и общи впечатления.


Защо да изберем обувките на австрийската фирма Superfit за децата си?


 


  1. Активна възглавничка «Superfit»
    Благодарение на патентованата възглавничка на стелките «Superfit», обувките на тази марка амортизират натоварването при ходене и укрепват мускулите на краката и ставите, тъй като имитират ходенето с боси крака - най-здровословния и естестен начи на ходене. 

  2. Специално разработеният начин на завързване позволява обувките да се закрепват така, че да прилепват плътно към анатомията на детските крака. Към това се добавя допълнително странично поддържане, предотвратяващо „усукването“ на крака за по-голяма стабилност.

  3. Удобна широка предна част, конструирана така, че да предоставя свобода на краката и пръстите вътре в обувката.

  4. Особено гъвкава, лека и неплъзгаща се подметка с подсилена износоустойчивост - материалът не се изтърква.

  5. Удължената отвътре задна част осигурява устойчивост при стъпване.

  6. Изготвената по специална технология възглавничка на петата подсилва амортизацията на удара при стъпване върху петата.goretex

 

Децата обичат да тичат, скачат и лудуват. За да предпазят краката им от изпотяване, Суперфит прилагат последните нововъведения на технологията Gore-Tex. Непропускащи вода, но пропускащи въздух материали с Gore-Tex мембрана се използват за зимните и летни модели и осигуряват оптимални условия във вътрешната част на обувките, като запазват детските крака сухи с часове - както от собственото им изпотяване, така и от влагата в околната среда, в дъжд и сняг.


 

wms
 


 

Проверена система WMS (Wide-Medium-Small: Широка-Средна-Тясна) за ширина на стъпалата гарантира удобство  за детските крака, които не винаги са еднакви.
 Особено мека обработка на вътрешната част.
 Съвременен дизайн.

Строгият контрол на всеки етап от производството е залог за популярността на детските обувки Superfit вече 30 години. Изделията на фирмата са създадени за всички, които са свикнали да съчетават удобството със стилен дизайн.


Обратно към обувките на Суперфит.


Още

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal