Всички продукти от CAPRICE

Съчетанието на модерен дизайн и удобство е основната характеристика, която се цени от клиентите на немската фирма Capricе Schuhproduktion GmbH. В обувките на Каприс се прилагат патентовани иновативни технологии, обединени около идеята за „ходене по въздуха” (Walking on air).

В обувките на немската фирма Capricе са вградени следните технологии:

 

OnAir®


Комбинацията от специална подплата, вътрешни стелки с до 300 полусферични вдлъбнатини и система от перфорации и „изсушаващи камери”, гарантира отлична изолация при студ и високи температури, бързо изсъхване след носене и до 60% намаляване на натоварването върху крака при ходене. С Caprice сякаш стъпвате във въздуха ... 

 

AntiShokk


„Противошоковият” ток на обувките съдържа в себе си пневматични камери и вътрешни стабилизатори, които намаляват до 50% натоварването при ходене както върху гръбнака, така и върху всички стави. 

 

superflexible


Постигнатата изключителна гъвкавост, благодарение на използваната технология Strago и специалната конструкция на подметката, стелката и горната част, допринасят за уникално усещане на лекота. 

 

RollTec®


В токовете на линията удобни обувки е адаптирана естествената извивка на петата. Глезените и гърба получат опора, а стъпването е удобно и леко, като ходене на бос крак.Направете своя избор от колекцията на Caprice, предлагана от магазин „Грижа за краката“.

Още

на страница

на страница

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2023/2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен - Зима 2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - Зима 2023

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal