Всички продукти от ARA

ARA Shoes AG e eдин от най-големите производители на обувки в Европа, създаден преди повече от 50 години. Днес в седемте завода на ARA, оборудвани с най-съвременни машини, годишно се произвеждат почти 8 милиона чифта обувки, предлагани в голямо разнообразие от модели и варианти на изработка. Фирмата работи с подбрани материали и кожи, а постоянното високо качество на произвежданите обувки се контролира непрекъснато и се удостоверява от външни организации.

От февруари 2009 г. ARA e собственик на SALAMANDER GmbH и на всички нейни дъщерни фирми, както и на правата върху търговските марки «SALAMANDER» и «LURCHI».

Като един от най-големите производители на обувки в Европа, ARA отдава голямо значение на качеството и перфектната форма. Елегантните и стилни обувки на ARA са конструирани така, че да съответстват на индивидуалните особености на човешкия крак. Това се постига с предлаганите четири ширини на ходилата (F - тясно, G - нормално, H - широко и K - много широко) и анатомично оформените вътрешни стелки.


ARA Shoes AG продава под следните търговски марки: 


image 


 


image 


 


 


 


Направете своя избор от колекцията на ARA, предлагана в магазин „Грижа за краката“.

Още

на страница

на страница

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal