Предлагаме всичко за комфорта на вашите крака!

КОМФОРТНИ ОБУВКИ и професионални чехли на реномирани марки като ClarksBirkenstock и BetulaSchollAraRiekerCapriceKopitarnaBerkemann, гарантиращи удобство и елегантност.

ДЕТСКИ ОБУВКИ на австрийската марка Superfit, осигуряващи удобство и ергономичност, които помагат за правилното развитие на детските крака.

ОРТОПЕДИЧНИ СТЕЛКИ за обувки, подложки и предпазители за проблеми на краката на Dr. Scholl и немските фирми Berkemann, Tacco, Salamander, Collonil – за дюстабан, паднал свод, болки в петата, диабетно стъпало, кокалче на палеца и други.

ДЕТСКИ СТЕЛКИ за правилно развитие на детските стъпала и мека корекция при наличие на проблем.

ХИГИЕННИ СТЕЛКИ за обувки – против изпотяване и миризма.

СТЕЛКИ ЗА УДОБСТВО – за обувки, маратонки и бос крак, пружиниращи и масажиращи стелки, възглавнички от гел за обувки с висок ток.

КОЗМЕТИКА ЗА КРАКА – дезодоранти, пудри и кремове против миризма на крака, изпотяване, гъбички, напукани пети, уморени крака.

ЛЕЧЕБНИ СРЕДСТВА – за отстраняване на мазоли, брадавици и кокоши трън, гъбички, възпаления; лечебни лепенки, разделители и предпазители за пръсти на краката.

ЗИМНИ СТЕЛКИ за обувки – термостелски за студените зимни дни, от естествена вълна или агнешка кожа, изолиращи.

ПРЕПАРАТИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ОБУВКИ – висококачествени течни и кремообразни бои, цветни и безцветни спрейове, препарати за почистване, импрегниране, за разширяване на обувки, специални четки, метални обувалки на фирмите SalamanderCollonil (Германия) и Tarrago (Испания).

ЧОРАПИ И ЧОРАПОГАЩИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО – елегантни и дълготрайни, за профилактика и лечение на разширени вени на краката, антицелулитни чорапогащи с микромасаж; със затоплящ ефект за зимата или с охлаждащ – за лятото.

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА НА СТЪПАЛОТО – с предварително записване.

Като представители за България на немската фирма за удобни чехли и обувки Berkemann предлагаме продуктите на фирмата на магазини за обувки, аптеки, санитарни магазини.

 

logo-schollclarks-logoberkemann-logo
ara_logorieker_logocaprice
carnation-logotacco-logokopitarna
brissaslogo-frescosuperfit-logo
salamandergalactiv-bio-logocollonil2
legerosolidea-logobirkis1
plastic-fantastickunertBirk_logo
logo-safety-stephudson betula

 

В магазина ви обслужва ПРОДАВАЧ-КОНСУЛТАНТ, който може да ви даде съвет при избора на лечебни и козметични средства или удобни обувки за вашите крака.


Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal