Уважаеми клиенти,

Настоящата Интернет страница представлява каталог на отделни групи от продуктите, които продаваме в нашия магазин. Тази страница ще се попълва, доразвива и актуализира непрекъснато, за да бъдат включени всички стоки, които предлагаме: стелки, козметика и лечебни средства за крака, както и удобни и съвременни обувки на известните марки Scholl, Berkemann, Birkenschtock, ClarksAraRiekerCapriceKopitarna.

Благодарим ви, че разгледахте нашия виртуален каталог.


Общи условия

Целта на настоящата Интернет страница е да осигури най-пълна и точна информация за предлаганите продукти.

Снимковият материал, публикуван в Интернет страницата, има илюстративен характер, описващ общите характеристики на продуктите и насочващ кой от тях е добре да потърсите. Той не винаги съвпада с точност с избрания от вас продукт, затова ви каним да посетите нашия магазин, където да се запознаете с предлаганите продукти отблизо и да получите професионален съвет от нашия продавач-консултант.


Отговорност

Данните за продуктите на Интернет страницата са представени единствено информативно, като описват всеки от тях и начина им на използване така, както са посочени от производителя. Независимо че считаме източниците за достоверни,  ние не можем да гарантираме точността, пълнотата и актуалността на предоставената информация и поради това не носим отговорност за физически и морални щети вследствие на посещението на Интернет страницата и ползването на информацията в нея.

Стремим се да поддържаме съдържанието на Интернет страницата актуално, но не гарантираме липсата на  грешки, закъснения, пропуски, неактивност на сайта и загуба на данни поради технически фактори или човешка грешка. Фирмата запазва правото си да подновява без предварително уведомление съдържанието на сайта, но не се ангажира с незабавно подновяване на информацията, в случай че същата е неактуална вследствие на настъпили промени при производителя.

Съдържанието на тази Интернет страница служи само за информация и не следва да се приема като професионален медицински съвет. Винаги четете внимателно етикетите на продуктите, преди да ги използвате, а при възникнал здравословен проблем се консултирайте незабавно с личния си лекар. Не се препоръчва прилагане на самолечение без предварителен професионален съвет.

На нашата Интернет страница не се продават лекарствени средства по лекарско предписание.  Въпреки това не можем да гарантираме, че поради технически фактори или пробив на сайта от трети лица и без знанието на фирмата, не е възможна злоупотреба със съдържанието му. Ако забележите подобна информация, молим да ни сигнализирате на посочените телефони или електронна поща.

Във връзка с горното фирмата  не носи отговорност за каквито и да е преки или непреки загуби, вреди или пропуснати ползи, произтичащи от или свързани с достъпа и ползването на Интернет страницата.


Авторски права
АЦИДРА ООД  притежава авторското право върху съдържанието на www.zakrakata.com, с изключение на търговските марки и знаци (логотипи) на съответните фирми. Цялото или части от него не могат да бъдат копирани, възпроизвеждани и разпространявани за търговски цели, освен с изричното писмено съгласие на собственика. Публикуваните в Интернет страницата  материали не могат да бъде разпространявани без съществуващите бележки за авторско право.  Забранява се публикуване на копие на сайта. При нарушаване на правата върху интелектуална собственост фирмата  ще търси отговорност от нарушителя по законов ред, включително и по съдебен път.

Всички имена на продукти, марки, символи, имена на компании, търговски обозначения и логотипни знаци, които се появяват на сайта, са собственост на законните си притежатели. Търговските марки са защитени от Закона за търговските марки и географските обозначения, Закона за защита на конкуренцията, както и от международни актове и закони на други държави.


Условия за ползване
Настоящите условия за ползване имат силата на правно споразумение между вас като клиенти и нашата фирма.  Последващото ползване на Интернет страницата предполага, че сте се запознали и приемате горните условия и приложимите законови уредби. В случай че не сте съгласни с тях, моля,  прекратете ползването й.


Защита на личните данни
Личните данни на всички клиенти  се ползват с пълна защита. Предоставената от вас лична информация се ползва единствено за идентифицирането ви при достъп до сайта или за проучване мнението на потребителите на нашите стоки и подобряване на качеството на обслужване. Фирмата се задължава да не предоставя вашите данни на трети лица, освен в случаите, когато законът ни задължава.

Всички коментари, предложения, въпроси и други съобщения не се считат за конфиденциални и със запазено право на собственост и могат да бъдат публикувани на Интернет страницата с цел предоставяне на полезна информация на всички клиенти.


Свързани уеб страници: 

Ние не носим отговорност за информация, съдържаща се в сайтове, към които има хипервръзки, както и за предлаганите продукти в тях.

АЦИДРА ООД
ул. "Ген. Столетов" 127, офис 34
тел./факс: 042 602262
мобилни: 0889 201847; 0888 884721
Ел. поща: office@zakrakata.com

 

Отказ от поръчани продукти и възстановяване на суми
След кликване върху бутона „Поръчвам“, потребителят се съгласява да закупи поръчаните стоки. Това действие има правно обвързваща сила. Потребителят получава потвърждение на поръчката в електронна си поща и с получаването на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.

Потребителят има право да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, в случай че те не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени, съгласно условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП, с изключение на продуктите, влизащи в директен контакт с кожата на краката, обозначени с надписа „Този продукт не подлежи на връщане или замяна поради хигиенни причини“. Транспортните разходи в този случай са за сметка на потребителя и се заплащат на куриера при вземането им за транспортиране обратно към магазина. Платената сума се възстановява на потребителя според начина на плащане с изключение на транспортните разходи.

При констатиране на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката магазинът се ангажира той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстанови заплатената от потребителя стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ.

При получаване на пратката потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката.

При несъответствие на получените продукти с поръчаните магазинът заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за потребителя. При липса на поръчаните от потребителя продукти магазинът може да предложи алтернативни продукти на същата стойност. Ако потребителят откаже да замени продуктите, магазинът възстановява заплатената сума.

При нарушения на външния вид на стоката, възникнали при транспорта, потребителят трябва да се обърне към съответната куриерска фирма за протокол за увредена пратка.


Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2024/2025

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - Лято 2024

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal