Bergal Felt двулицеви зимни стелки

  • Зимни стелки от естествена вълна.
  • Отлична топлоизолация.
  • Може да се носят и от двете страни.
  • Издържливост и дълготраен ефект

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Двулицевите зимни стелки Felt на Bergal са с повърхностно покритие от вълна. Осигуряват отлична топлоизолация, омекотяват стъпката и създават шок-обсорбиращ ефект.  Издържливи са и с  дълготраен ефект. Могат да се носят от двете страни.

Изградени са от три слоя:

1. Горен слой от иглонабит филц
2. Среден стабилизационен слой
3. Долен слой от иглонабит филц

Приложение:
Топлите зимни стелки Bergal Felt  се поставят в обувките с единия от избраните слоеве нагоре. Подходящи са за всякакъв тип обувки. Могат да се перат с хладка вода. Сушат се  поставени върху равна повърхност, далеч от директен източник на топлина.

Размери:       36 – 48            
Цвяткремав/сиви
Опаковка1 чифт
Код на продукта: 6623
Производител:Bergal, Германия

  

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Bergal Felt двулицеви зимни стелки <p><strong>Действие</strong>: Двулицевите зимни стелки Felt на Bergal са с повърхностно покритие от вълна. Осигуряват отлична топлоизолация, омекотяват стъпката и създават шок-обсорбиращ ефект.  Издържливи са и с  дълготраен ефект. Могат да се носят от двете страни.</p> <p>Изградени са от три слоя:</p> <div>1. Горен слой от иглонабит филц</div> <div>2. Среден стабилизационен слой</div> <div>3. Долен слой от иглонабит филц</div> <br /> <p class="MsoBodyText3"><strong>Приложение</strong>:<br /><span style="background-color: #a8dbf0;"><span style="background-color: #ffffff;">Топлите зимни стелки Bergal Felt  се поставят в обувките с единия от избраните слоеве нагоре. Подходящи са за всякакъв тип обувки. Могат да се перат с хладка вода. Сушат се  поставени върху равна повърхност, далеч от директен източник на топлина.<br /><br /></span></span></p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Размери</strong>:       </td> <td>36 – 48            </td> </tr> <tr> <td><strong><strong>Цвят</strong>: </strong></td> <td>кремав<strong>/</strong>сиви</td> </tr> <tr> <td><strong><strong>Опаковка</strong>: </strong></td> <td>1 чифт</td> </tr> <tr> <td><strong><strong>Код на продукта</strong>:</strong></td> <td><strong> </strong>6623</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител:</strong></td> <td>Bergal, Германия</td> </tr> </tbody> </table> <p class="MsoBodyText3"> </p> <p class="MsoBodyText3"><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong><br /></strong></span></span></p> <p class="MsoBodyText3"></p> <p><strong><br /></strong></p> <p> </p>
7,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal