Дезодорант-спрей против миризма на обувки Salamander Увеличаване

Salamander Дезодорант-спрей против миризма на обувки

  • Високоефективен спрей против миризма на обувки.
  • Премахва гъбичките и бактериите.
  • Със сребърни йони за дълготрайно действие.

Повече детайли

8255

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Високоефективен дезодорант- спрей за обувки, елиминиращ бактериите. Съдържа сребърни йони за дълготрайно действие. Сребърните йони надеждно премахват гъбичките и бактериите и предотвратяват развитието им само след едно приложение. Приятната миризма осигурява дълготрайно чувство на свежест в обувките.

За всички видове обувки, включително текстилни.

Приложение: Разклатете добре преди да използвате. Пръскайте вътрешността на обувките преди и след носене. Не е необходимо да се изчаква да изсъхнат. Третирайте стелките отделно.

Внимание: Флакон под налягане, избягвайте продължително излагане на слънчеви лъчи. Не излагайте на температура по-висока от 50оС. Не наранявайте и не доближавайте до открит огън флакона, дори след неговото изпразване. Не пръскайте срещу открит огън или нажежени материали. Не пушете в непосредствена близост до флакона. Избягвайте контакт с очите. Пазете от деца.

Дерматологично тестван.

Съдържание: 100 ml
Опаковка: 1 флакон
Код на продукта 8255
Производител: Melvo GmbH, Германия 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Salamander

SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

Salamander Дезодорант-спрей против миризма на обувки <p>Високоефективен дезодорант- спрей за обувки, елиминиращ бактериите. Съдържа сребърни йони за дълготрайно действие. Сребърните йони надеждно премахват гъбичките и бактериите и предотвратяват развитието им само след едно приложение. Приятната миризма осигурява дълготрайно чувство на свежест в обувките.</p> <p class="bodytext">За всички видове обувки, включително текстилни.</p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Приложение</strong>: Разклатете добре преди да използвате. Пръскайте вътрешността на обувките преди и след носене. Не е необходимо да се изчаква да изсъхнат. Третирайте стелките отделно.</span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Внимание</strong>: Флакон под налягане, избягвайте продължително излагане на слънчеви лъчи. Не излагайте на температура по-висока от 50<sup>о</sup>С. Не наранявайте и не доближавайте до открит огън флакона, дори след неговото изпразване. Не пръскайте срещу открит огън или нажежени материали. Не пушете в непосредствена близост до флакона. Избягвайте контакт с очите. Пазете от деца.</span></p> <p><span><span style="color: #333333;">Дерматологично тестван.</span></span></p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Съдържание</strong>:</td> <td> <span>100 </span>ml</td> </tr> <tr> <td><strong>Опаковка</strong>:</td> <td> 1 флакон</td> </tr> <tr> <td><strong>Код на продукта</strong>: </td> <td> 8255</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td> Melvo GmbH, Германия<span style="color: #333333; font-family: Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif;"> </span></td> </tr> </tbody> </table>
11,00 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2021/2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal