„Супер бяло“ за маратонки и спортни обувки

 • Бяла боя с висока оцветяваща способност.
 • Предназначена за eстествена и изкуствена кожа, велур и набук.
 • Специално разработена за спортни обувки.

Повече детайли

435

Наличност: няма наличност


Желая известие, когато има наличност

Доставка и плащане

Действие: Течен крем на  парафинова основа, специално разработен за спортни обувки:

 • с висока оцветяваща способност, покрива малки дефекти на цвета и драскотини;
 • подхранва и поддържа гъвкавостта на кожата;
 • лесен за нанасяне;
 • не цапа след като засъхне;
 • при постоянно използване предотвратява образуването на пукнатини по кожата.

 

Приложение: Почистете добре обувките от замърсяване и прах. Разклатете добре, като държите апликатора надолу. Натиснете леко върху обувката, за да се напои с боя апликатора. Нанесете равномерно, без да натискате. Изчакайте да изсъхне.

Опаковка: 75 ml туба с гъбичка за нанасяне

Състав: восък и пигменти във водоразтворима емулсия

Производител: Tarrago, Испания

 

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер, с банков превод, дебитна или кредитна карта или международните системи Paypal  и Moneybookers. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в една от посочените банкови сметки, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкови сметки: 
Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД или 
Райфайзенбанк (България) ЕАД, IBAN: BG89 RZBB 9155 1089 0321 17, АЦИДРА ООД.

При плащане с кредитна или дебитна карта в процеса на подаване на поръчката системата ни автоматично Ви препраща към системата еБОРИКА. Поръчките се изпращат след потвърждение от системата еБорика, че клиентът е извършил плащането, което обикновено се извършва веднага.

При плащане през Paypal  и Moneybookers за адрес sales@zakrakata.com  доставката се извършва веднага след потвърждение от системите, че клиентът е извършил превод към сметката ни, за което получаваме незабавно потвърждение.

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени.

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.11.2013 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Tarrago

Tarrago Brands International, Испания, произвежда серия от 13 продуктови линии за обувни и кожени изделия, включващи кремове, бои, спрейове, почистващи средства, коректори, импрегнатори, стелки и връзки за обувки. Особено успешен продукт на Tarrago е самолъскащата боя за кожа на водна основа, която се предлага в повече от 90 цвята.

„Супер бяло“ за маратонки и спортни обувки <p><span style="color: #333333;"><strong>Действие</strong>:</span><span> </span><span>Течен крем на  парафинова основа, с</span><span>пециално разработен за спортни обувки: </span></p> <ul> <li><span>с висока оцветяваща способност, покрива малки дефекти на цвета и драскотини;</span></li> <li><span></span><span>подхранва и поддържа гъвкавостта на кожата; </span></li> <li><span>лесен за нанасяне;</span></li> <li><span>не цапа след като засъхне; </span></li> <li><span>при постоянно използване предотвратява образуването на пукнатини по кожата.</span></li> </ul> <p> </p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Приложение:</strong> </span><span style="color: #333333;">Почистете добре обувките от замърсяване и прах. Разклатете добре, като държите апликатора надолу. Натиснете леко върху обувката, за да се напои с боя апликатора. Нанесете равномерно, без да натискате. Изчакайте да изсъхне. <br /></span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Опаковка</strong>: </span><span>75 ml </span><span>туба с гъбичка за нанасяне</span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Състав</strong>: восък и пигменти във водоразтворима емулсия</span></p> <p style="text-align: left;"><strong>Производител</strong>: Tarrago, Испания</p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p> </p>
5,75 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2018/19

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA 2018

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT 2018

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

Свържете се с нас

PayPal