Tacco Dur 3/4 стелки за повдигане на напречния свод

  • При спадане на напречния свод, свързано с болки в ставите.
  • С вградена възглавничка за повдигане на напречния свод.
  • Подходящи и за обувки на висок ток.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Специалната вградена възглавничка служи за опора на напречния свод на крака. Намалява болките, дължащи се на спадналия напречен свод, като постепенно се чувства лечебния ефект, отпускане на мускулите и сухожилията.

Стелките са изработени от латекс, покрит с естествена кожа.

Препоръчват се при: Спадане на напречния свод на ходилото, свързано с болки в коляното, тазобедрената става и кръста.

Приложение: Поставят се в задната част на обувките, като  се отстранява хартията от самозалепващите кръгчета. Попълват 3/4 от дължината на обувката, от петата до напречния свод. Може да се носят с всички видове обувки, затворени или отворени, дори с обувки на висок ток.

Внимание: При тежко плоскостъпие на ходилото задължително се прилага постепенна адаптация на крака към стелката. Започва се с носене един час дневно, като всеки следващ ден се добавя по един час в зависимост от индивидуалните усещания. При болка стелките се свалят и на следващия ден се носят половин или един час повече до пълното адаптиране на крака.

Размери: 35 – 46 
Опаковка: 1 чифт
Код на продукта:   675
Производител: Tacco Footcare International GmbH, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Tacco Footcare

Всеки човек прави почти 10 000 стъпки  на ден и стои на краката си средно по 6,3 часа.  

За да става това безпроблемно, продуктите на Tacco Footcare предпазват, подкрепят и обгрижват краката на милиони хора всеки ден. Те са произведени от висококачествени естествени материали и следват потребностите и тенденциите в живота на съвременните хора – пример за това е серията продукти Tacco Gel, предназначени за тези, които не могат да се откажат от високите обувки.

Всички продукти преминават стриктни изпитания, преди да бъдат пуснати на пазара.

Tacco Dur 3/4 стелки за повдигане на напречния свод <p style="text-align: justify;"><strong>Действие:</strong> Специалната вградена възглавничка служи за опора на напречния свод на крака. Намалява болките, дължащи се на спадналия напречен свод, като постепенно се чувства лечебния ефект, отпускане на мускулите и сухожилията.</p> <p style="text-align: justify;">Стелките са изработени от латекс, покрит с естествена кожа.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Препоръчват се при</strong>: Спадане на напречния свод на ходилото, свързано с болки в коляното, тазобедрената става и кръста.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Приложение</strong>: Поставят се в задната част на обувките, като  се отстранява хартията от самозалепващите кръгчета. Попълват 3/4 от дължината на обувката, от петата до напречния свод. Може да се носят с всички видове обувки, затворени или отворени, дори с обувки на висок ток.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Внимание</strong>: При тежко плоскостъпие на ходилото задължително се прилага постепенна адаптация на крака към стелката. Започва се с носене един час дневно, като всеки следващ ден се добавя по един час в зависимост от индивидуалните усещания. При болка стелките се свалят и на следващия ден се носят половин или един час повече до пълното адаптиране на крака.</p> <table style="height: 65px;" border="0"> <tbody> <tr style="height: 24px;"> <td><strong>Размери</strong>:</td> <td> 35 – 46 </td> </tr> <tr style="height: 24px;"> <td><strong>Опаковка</strong>:</td> <td> 1 чифт</td> </tr> <tr style="height: 24px;"> <td><strong><strong><span>Код на продукта</span></strong></strong>:  </td> <td> 675</td> </tr> <tr style="height: 24px;"> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td> Tacco Footcare International GmbH, Германия</td> </tr> </tbody> </table>
16,58 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal