Tacco Anatomic анатомични стелки

  • Цели стелки за обувки, предназначени за профилактика и комфорт на краката.
  • Съчетават повдигане на напречния и надлъжния свод.
  • Осигуряват удобство и омекотяват удара при стъпване.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Комбинираните анатомични стелки Tacco Anatomic поддържат надлъжния и напречния свод и амортизират натиска на тялото върху ходилото при стоене и продължително ходене. Съчетават повдигане на напречния и надлъжния свод.

Препоръчват се при: спадане на надлъжния и напречен свод, но също и като профилактично средство при натоварване на ходилата, както и при здрави крака за комфорт.

Приложение: Поставят се върху стелките на обувките, като се притискат добре. Запълват цялата дължина на обувката. Може да се носят с всички видове затворени обувки.

Комбинираните стелки за обувки са изработени от латексова пяна, покрита с естествена кожа.

Внимание: При тежко плоскостъпие задължително се прилага постепенна адаптация на краката към стелките. Започва се с носене един час дневно, като всеки следващ ден се добавя по един час в зависимост от индивидуалните усещания. При болка стелките се свалят и на следващия ден се носят половин или един час повече до пълното адаптиране на крака.

Размери: 36 – 46

Опаковка: 1 чифт

Код на продукта: 693

Производител: Tacco Footcare International GmbH, Германия

 

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Tacco Footcare

Всеки човек прави почти 10 000 стъпки  на ден и стои на краката си средно по 6,3 часа.  

За да става това безпроблемно, продуктите на Tacco Footcare предпазват, подкрепят и обгрижват краката на милиони хора всеки ден. Те са произведени от висококачествени естествени материали и следват потребностите и тенденциите в живота на съвременните хора – пример за това е серията продукти Tacco Gel, предназначени за тези, които не могат да се откажат от високите обувки.

Всички продукти преминават стриктни изпитания, преди да бъдат пуснати на пазара.

Tacco Anatomic анатомични стелки <div style="text-align: justify;"><strong>Действие:</strong> Комбинираните анатомични стелки Tacco Anatomic поддържат надлъжния и напречния свод и амортизират натиска на тялото върху ходилото при стоене и продължително ходене. Съчетават повдигане на напречния и надлъжния свод.</div> <p style="text-align: justify;"><strong>Препоръчват се при</strong>: спадане на надлъжния и напречен свод, но също и като профилактично средство при натоварване на ходилата, както и при здрави крака за комфорт.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Приложение</strong>: Поставят се върху стелките на обувките, като се притискат добре. Запълват цялата дължина на обувката. Може да се носят с всички видове затворени обувки.</p> <p style="text-align: justify;"><span>Комбинираните стелки за обувки са изработени от латексова пяна, покрита с естествена кожа.</span></p> <p style="text-align: justify;"><strong>Внимание</strong>: При тежко плоскостъпие задължително се прилага постепенна адаптация на краката към стелките. Започва се с носене един час дневно, като всеки следващ ден се добавя по един час в зависимост от индивидуалните усещания. При болка стелките се свалят и на следващия ден се носят половин или един час повече до пълното адаптиране на крака.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Размери</strong>: 36 – 46</p> <p><strong>Опаковка</strong>: 1 чифт</p> <p><strong>Код на продукта:</strong> 693</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Производител:</strong> Tacco Footcare International GmbH, Германия</p> <p> </p> <p> </p>
18,25 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal