Scholl GelActiv™ стелки за всекидневни обувки с ток

 •  Идеален избор за всекидневни обувки с токчета.
 • Осигуряват нежна мекота за ходилото с технологията GelActiv™ от Шол
 • Подходящи за всички видове обувки, без изрязване
 • Не позволяват приплъзване на краката. 

Повече детайли

7441

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Описание на продукта: Стелките от мек гел имат вградена опора на свода и са подходящи за всекидневни обувки с токчета. Специално мекотяват възглавничките и сводовете на краката и създават усещане за лекота и удобство през целия ден. Изработени са от материал, създаващ сцепление с ходилото, имат малки издатинки, които възпрепятстват приплъзването на краката.

Приложение
1. Проверете дали вътрешната страна на обувките е чиста и суха, преди да поставите стелките.
2. Махнете защитното фолио и потърсете обозначение за L (лява) и R (дясна) стелка.
3. Поставете стелките с лепкавата страна надолу към обувката. Предната част на стелките трябва да се намира под зоната на възглавничките на краката.
4. Сменете след шест месеца или при първи признаци на износване. Стелките се отстраняват от обувките с бавно и внимателно движение.

Предупреждение: При получаване на нежелани реакции прекратете незабавно използването на продукта. 

Размери:Един размер
Опаковка:1 чифт
Код на продукта:  7441
Производител:Reckit Benckiser Healthcare (UK) Ltd


Как да избегнете уморените крака:

 • Носете обувки, които прилягат добре и осигуряват подходящо омекотяване и опора на краката.
 • Раздвижвайте се често, за да подобрите кръвообръщението.
 • Сядайте и поставяйте краката нависоко, когато сте в почивка.
 • Поддържайте оптимално тегло.

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Scholl

Експерт в здравето и комфорта на краката от 1904 година, името Scholl е синоним на качествена грижа в над 80 държави по света. Повече от 100 години продуктите на д-р Шол предлагат решение на проблемите на краката – спаднал свод, мазоли и кожни втвърдявания, напукани пети, изпотяване и миризма на краката.

Scholl GelActiv™ стелки за всекидневни обувки с ток <div style="text-align: justify;"> <div><strong>Описание на продукта:</strong> Стелките от мек гел имат вградена опора на свода и са подходящи за всекидневни обувки с токчета. Специално мекотяват възглавничките и сводовете на краката и създават усещане за лекота и удобство през целия ден. Изработени са <span>от материал, създаващ сцепление с ходилото, имат малки издатинки, които възпрепятстват приплъзването на краката.</span></div> <p><strong>Приложение</strong>: <br />1. Проверете дали вътрешната страна на обувките е чиста и суха, преди да поставите стелките.<br />2. Махнете защитното фолио и потърсете обозначение за L (лява) и R (дясна) стелка.<br />3. Поставете стелките с лепкавата страна надолу към обувката. Предната част на стелките трябва да се намира под зоната на възглавничките на краката. <br />4. Сменете след шест месеца или при първи признаци на износване. Стелките се отстраняват от обувките с бавно и внимателно движение.</p> <p><span></span><strong>Предупреждение:</strong> При получаване на нежелани реакции прекратете незабавно използването на продукта. </p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Размери</strong>:</td> <td>Един размер</td> </tr> <tr> <td><strong>Опаковка</strong>:</td> <td>1 чифт</td> </tr> <tr> <td><strong>Код на продукта</strong>:  </td> <td>7441</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td>Reckit Benckiser Healthcare (UK) Ltd</td> </tr> </tbody> </table> <p><em style="font-weight: normal;"><br />Как да избегнете уморените крака:</em></p> <ul> <li>Носете обувки, които прилягат добре и осигуряват подходящо омекотяване и опора на краката.</li> <li>Раздвижвайте се често, за да подобрите кръвообръщението.</li> <li>Сядайте и поставяйте краката нависоко, когато сте в почивка.</li> <li>Поддържайте оптимално тегло.</li> </ul> </div>
23,00 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2019

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2019

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal