Berkemann зимни ортопедични стелки – цели Увеличаване

Berkemann зимни ортопедични стелки – цели

 • С горен слой от висококачествен филц, осигуряващ топлина за краката.
 • С анатомична форма за комфорт през целия ден.
 • С контрол на миризмата и антибактериална обработка.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Осигуряват топлина, хигиена и комфорт през студените дни.

Действие
: С горен слой, изработен от висококачествен филц, анатомично проектирани,осигуряват едновременно комфорт и топлина по естествен начин. Поддържат напречния и надлъжен свод, благодарение на което предлагат опора за стъпалата и облекчават сухожилията, връзките и ставите, както и гръбначния стълб. Оказват благоприятно въздействие при  продължително стоене прав. Имат амортисьор в зоната на петата, който поема натоварването и облекчава болката в петите. Със слой от активен въглен, който предпазва от появата на неприятна миризма в обувките и антибактериална обработка със сребърни йони.

Препоръчват се при:

 • общо спадане на надлъжния и напречния свод на ходилото;
 • дискомфорт и умора на краката;
 • за удобство и топлина през деня.


Приложение
: Стелките се поставят в обувките с вълнената страна нагоре. Запазват своята свежест по-дълго време, ако се проветряват периодично.

Опаковка: 1 чифт

Размери: 36 – 47 (дамска и мъжка номерация)

Код на продукта: 08760

Производител: Berkemann GmbH & Co. KG, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Berkemann

Магазини, в които можете да намерите продуктите на Berkemann

Продуктите на Berkemann се произвеждат за 3 различи ширини на стъпалото:

  alt

Ширина C – E

за тесни ходила

alt

 Ширина F – H

за нормални до широки ходила

alt

 Ширина I – K

за широки и много широки ходила

Berkemann – таблица на размерите

За да установите точния си размер: Поставете крака си върху линийка или шивашки сантиметър. Измерете дължината на крака си и вижте таблицата.

alt

 

Berkemann зимни ортопедични стелки – цели <span class="content_only">Осигуряват топлина, хигиена и комфорт през студените дни.</span><br /><strong><br />Действие</strong>: С г<span style="line-height: 16px;">орен слой, изработен от висококачествен филц</span><span><span class="hps">, анатомично</span> <span class="hps">проектирани,</span></span>осигуряват едновременно комфорт и топлина по естествен начин. Поддържат напречния и надлъжен свод, благодарение на което предлагат опора за стъпалата и облекчават сухожилията, връзките и ставите, както и гръбначния стълб. Оказват благоприятно въздействие при  продължително стоене прав. Имат амортисьор в зоната на петата, който поема натоварването и облекчава болката в петите. Със слой от активен въглен, който предпазва от появата на неприятна миризма в обувките и антибактериална обработка със сребърни йони. <p><strong>Препоръчват се при</strong>:</p> <ul> <li>общо спадане на надлъжния и напречния свод на ходилото;</li> <li>дискомфорт и умора на краката;</li> <li>за удобство и топлина през деня.</li> </ul> <p><strong><br />Приложение</strong>: Стелките се поставят в обувките с вълнената страна нагоре. <span style="background: #ffffff none repeat scroll 0% 0%;">Запазват своята свежест по-дълго време, ако се проветряват периодично</span><span style="background-color: #ffffff;">.</span></p> <p class="MsoNormal"><strong>Опаковка</strong>: 1 чифт</p> <p class="MsoNormal"><strong>Размери: </strong>36 – 47 (дамска и мъжка номерация<strong>)</strong></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>:</span> </strong>08760<strong><br /></strong></p> <p class="MsoNormal"><strong>Производител</strong>: <span style="color: #333333;">Berkemann GmbH &amp; Co. KG, Германия</span></p>
27,42 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal