Berkemann Davos Warm анатомични зимни стелки-дамски Увеличаване

Berkemann Davos Warm анатомични зимни стелки-дамски

  • Стелки с анатомична форма. 
  • С горен слой от висококачествен филц, осигуряващ топлина за краката.
  • Идеални за подмяна на захабени вътрешни стелки на обувките.
  • Предпазват краката от допир с изкуствени материи.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Вдъхновени от естествената форма на стъпалото, анатомично проектираните стелки на Berkemann повишават комфорта по естествен начин. Изработени са от горен слой от висококачествен филц, осигуряващ топлина за краката. Идеални са за подмяна на захабените вътрешни стелки на дамските обувки, за освежаване на обувките и за предпазване на краката от допир с изкуствените материи. Могат да се перат.

Осигуряват хигиена и комфорт през всички сезони.

Размери:                                   35,5 – 42,5 (пълна дамска  номерация)       
Ако не откриете своя размер сред посочените по-горе,
той може да бъде доставен по поръчка. 
Срокът за изпълнение на поръчката е 2 седмици. 
Моля, свържете се с нас за повече подробности.
Опаковка:1 чифт
Код на продукта:00977-600
Производител:Berkemann GmbH & Co. KG, Германия

 

 

 

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Berkemann

Магазини, в които можете да намерите продуктите на Berkemann

Продуктите на Berkemann се произвеждат за 3 различи ширини на стъпалото:

  alt

Ширина C – E

за тесни ходила

alt

 Ширина F – H

за нормални до широки ходила

alt

 Ширина I – K

за широки и много широки ходила

Berkemann – таблица на размерите

За да установите точния си размер: Поставете крака си върху линийка или шивашки сантиметър. Измерете дължината на крака си и вижте таблицата.

alt

 

Berkemann Davos Warm анатомични зимни стелки-дамски <p><strong>Действие</strong>: <span><span class="hps">Вдъхновени от</span> <span class="hps">естествената форма</span> <span class="hps">на стъпалото, анатомично проектираните стелки на Berkemann повишават комфорта по естествен начин.</span></span> Изработени са от<span style="color: #ffffff;"> <span style="color: #000000; background-color: #ffffff;">горен слой от висококачествен филц, осигуряващ топлина за краката. Идеални са за подмяна на захабените вътрешни стелки на дамските обувки, за освежаване на обувките и за предпазване на краката от допир с изкуствените материи. Могат да се перат.</span></span></p> <p class="MsoNormal">Осигуряват хигиена и комфорт през всички сезони.</p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td align="left" valign="top"><strong>Размери:</strong>                                   </td> <td>35,5 – 42,5 (пълна дамска  номерация)        <br /><strong><em>Ако не откриете своя размер сред посочените по-горе,</em></strong> <div><strong><em>той може да бъде доставен по поръчка. </em></strong></div> <div><strong><em>Срокът за изпълнение на поръчката е 2 седмици. </em></strong></div> <div><strong><em>Моля, свържете се с нас за повече подробности.</em></strong></div> </td> </tr> <tr> <td><strong>Опаковка:</strong></td> <td>1 чифт</td> </tr> <tr> <td><strong><strong>Код на продукта</strong>:</strong></td> <td><strong>00977-600</strong></td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td>Berkemann GmbH &amp; Co. KG, Германия</td> </tr> </tbody> </table> <p class="MsoNormal"></p> <p class="MsoNormal"><strong> </strong><br /><br /></p> <p class="MsoNormal"><strong> </strong></p> <p class="MsoNormal"><strong> </strong><strong><br /></strong></p> <p class="MsoNormal"> </p>
19,17 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal