Fresco Метатарзален протектор от гел

Забравете парещата болка от обувките с висок ток и плъзгането на крака...

  • Ултра тънки и дискретни.
  • Закрепват се добре и не се плъзгат.
  • Омекотяват натиска върху крака.

Повече детайли

F-00073-00

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: „Невидими“ ултратънки възглавнички от прозрачен гел, предпазващи от появата на пареща болка в стъпалата, отлично средство за омекотяване при носене на обувки с висок ток. Изключително тънки и дискретни, закрепват се добре и не позволяват на босите крака да се плъзгат.
Почистват се лесно с вода и препарат. Възстановяват гъвкавостта си и осигуряват дискретност и продължителен комфорт.
Изработени са от гел, който е хипоалергичен, безвреден, без мирис, хигиеничен.

Приложение: Отлепете предпазното фолио от възглавничката. Поставете я в предната част на обувката със залепващата страна надолу и заострения край, насочен към петата. Лява и дясна.

Внимание: Да се прекрати употребата при неблагоприятна реакция и особено при хора, страдащи от диабет. Да се пази далеч от деца.

Състав:                 100% полимерен  гел.                                                
Код на продукта:F-00073-00
ПроизводителFresco Podologia S.L., Испания

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващата си покупка от интернет магазина „Грижа за краката“. При предишна поръчка:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Fresco

Fresco произвежда различни серии продукти от силикон и полимерен гел, които носят удобство и облекчение за проблеми, свързани с краката - кокалче на палеца, паднал напречен свод, болезнени възглавнички на краката.

Разгледайте продуктите на Fresco.

ТЕЗИ ПРОДУКТИ СЪЩО МОЖЕ ДА СА ИНТЕРЕСНИ ЗА ВАС
 
Fresco Метатарзален протектор от гел <p style="text-align: justify;"><strong>Действие</strong>: „Невидими“ ултратънки възглавнички от прозрачен гел, предпазващи от появата на пареща болка в стъпалата, отлично средство за омекотяване при носене на обувки с висок ток. Изключително тънки и дискретни, закрепват се добре и не позволяват на босите крака да се плъзгат.<br />Почистват се лесно с вода и препарат. Възстановяват гъвкавостта си и осигуряват дискретност и продължителен комфорт.<br />Изработени са от гел, който е хипоалергичен, безвреден, без мирис, хигиеничен.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Приложение</strong>: Отлепете предпазното фолио от възглавничката. Поставете я в предната част на обувката със залепващата страна надолу <span style="background-color: #ffffff;">и </span><span style="background-color: #888888;"><span style="background-color: #ffffff;">заострения край,</span></span> насочен към петата. Лява и дясна.</p> <p style="text-align: justify;"><strong>Внимание</strong>: Да се прекрати употребата при неблагоприятна реакция и особено при хора, страдащи от диабет. Да се пази далеч от деца.</p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td align="left" valign="top"><strong>Състав</strong>:                 </td> <td>100% полимерен  гел.                                                </td> </tr> <tr> <td><strong>Код на продукта:</strong></td> <td>F-00073-00</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>: </td> <td>Fresco Podologia S.L., Испания</td> </tr> </tbody> </table> <p style="text-align: justify;"></p> <p style="text-align: justify;"> </p>
8,25 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2021/2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ЕСЕН - ЗИМА 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal