Birkenstock Rio Kids Navy 16 Увеличаване

Birkenstock Rio Kids Navy 16

Леки и водоустойчиви детски сандали с анатомично стъпало – осигуряват правилното развитие на детските крака. Идеални за игра, край басейна, на плажа.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

27,30 лв.

Намаление!

-30%

39,00 лв.

» Добавете в списъка с желания

Съвременен дизайн и цветове, съчетани с анатомично оформено стъпало, предлагащо опора на надлъжния и напречния свод. Леко повдигнатият анатомичен контур на свода и оформеното легло за петата обхващат и предпазват стъпалото от петата до пръстите и осигуряват стабилност на краката, а гъвкавият материал поема натиска и удара при стъпване. Неплъзгащи се.
Регулируеми каишки както в глезена, така и при пръстите.

Материал: EVA (Ethylene vinyl acetate) – гъвкав синтетичен материал, еластичен, здрав, издържащ на капризите на времето, отличаващ се с лекота и способност да се съпротивлява на удара. Изключително дълготраен и водоустойчив, не поема влага и предпазва от развитието на бактерии, като същевременно не позволява на крака да се плъзга.

Височина:           2,5 см

Размери:             24 – 34

Модел:                 Birkenstock Rio Kids 126123
                               детски сандали
Производител: Birkenstock GmbH & Co. KG 

  • Ширина на стъпалото: Нормално
  • Обувки: Детски
  • Вид: Сандали
  • Цвят: тъмносин

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Birkenstock

BIRKENSTOCK предлага не само продукти с най-високо качество, произведени с внимание към детайлите и значителен дял ръчна работа. С екологично съборазеното производство, с влагането на най-добрите и дълготрайни материали, както и с десетте завода, разположени единствено в Германия, продуктите на  BIRKENSTOCK са наистина „произведени в Германия“.

Birkenstock Rio Kids Navy 16 <p>Съвременен дизайн и цветове, съчетани с анатомично оформено стъпало, предлагащо опора на надлъжния и напречния свод. Леко повдигнатият анатомичен контур на свода и оформеното легло за петата обхващат и предпазват стъпалото от петата до пръстите и осигуряват стабилност на краката, а гъвкавият материал поема натиска и удара при стъпване. Неплъзгащи се.<br />Регулируеми каишки както в глезена, така и при пръстите.</p> <p><strong>Материал</strong>: EVA (Ethylene vinyl acetate) – гъвкав синтетичен материал, еластичен, здрав, издържащ на капризите на времето, отличаващ се с лекота и способност да се съпротивлява на удара. Изключително дълготраен и водоустойчив, не поема влага и предпазва от развитието на бактерии, като същевременно не позволява на крака да се плъзга.</p> <p><strong>Височина</strong>:           2,5 см</p> <p><strong>Размери</strong>:             24 – 34</p> <p><strong>Модел</strong>:                 Birkenstock Rio Kids 126123<br />                               детски сандали<br /><strong>Производител</strong>: Birkenstock GmbH &amp; Co. KG </p>
32,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2019

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2019

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal