Спрей за разширяване на обувки Salamander Увеличаване

Salamander Спрей за разширяване на обувки

  • Отпуска и омекотява местата, упражняващи натиск върху краката.
  • Премахва неудобството и болката от тесните обувки.

Повече детайли

8246

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Отпуска влакната на кожата, така че обувките лесно приемат формата на краката. Елиминира точките на натиск, премахва неудобството, облекчава  болката. Предназначен за обувки от естествена кожа. Обувките от лак, екзотични или подобни кожи трябва да се третират отвътре!

Приложение: Разклатете флакона и напръскайте  добре на местата, които Ви стягат. При по-сериозен проблем напръскайте обилно отвън и отвътре.  Обуйте обувките и ги носете няколко часа, за да могат да приемат формата на крака. Повторете, ако е необходимо.

Съдържание: спрей 75 ml.

Код на продукта: 8246

Производител: Melvo GmbH, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Salamander

SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

Salamander Спрей за разширяване на обувки <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Действие</strong>: </span><span style="color: #333333;">Отпуска влакната на кожата, така че обувките лесно приемат формата на краката. Елиминира точките на натиск, премахва неудобството, облекчава  болката. Предназначен за обувки от естествена кожа</span>. Обувките от лак, екзотични или подобни кожи трябва да се третират отвътре!</p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Приложение:</strong> </span> <span style="color: #333333;">Разклатете флакона и напръскайте  добре на местата, които Ви стягат. При по-сериозен проблем напръскайте обилно отвън и отвътре.  Обуйте обувките и ги носете няколко часа, за да могат да приемат формата на крака. Повторете, ако е необходимо. </span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Съдържание</strong>: спрей 75 ml. </span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта: </strong>8246<br /></span></p> <p><strong><span style="color: #333333;">Производител</span></strong><span style="color: #333333;">: Melvo GmbH, Германия<br /></span></p>
9,33 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен – Зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal