Salamander Спрей за набук и велур

  • Прави набука и велура водонепропускливи.
  • Възстановява и освежава цветовете.
  • Подхранва и подобрява състоянието на кожата.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Предназначение: Спрей за велур и набук за възстановяване и освежаване на първоначалния цвят на всички видове изделия от набук и велур. Специалната формула с флуор го прави водоустойчив. Висококачествените пигменти гарантират дълготрайна устойчивост на цвета. Запазва добрия вид на обувки, чанти, якета и други изделия от набук и велур.

Подходящ за всички видове текс мембрани.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте равномерно на тънък слой от разстояние 20 см, оставете да изсъхне и изчеткайте обувките.

Цветове: безцветно, черно, червено, светлокафяво, средно кафяво, тъмно кафяво, махагон, габардин, тъмносин, графит, таупе. 

Опаковка: Флакон от алуминиево фолио, 250 ml.

При избор на цвят направете справка в предлаганата цветова гама на Salamander

Цветове:
001безцветен
009черен
018червен
031светлокафяв
032средно кафяв
033тъмно кафяв
035махагон
072габардин
082тъмносин
097графит
218таупе

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Код на продукта:
8281

Производител: Melvo GmbH, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Salamander

SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

Salamander Спрей за набук и велур <p><strong>Предназначение:</strong> Спрей за велур и набук за възстановяване и освежаване на първоначалния цвят на всички видове изделия от набук и велур. Специалната формула с флуор го прави водоустойчив. Висококачествените пигменти гарантират дълготрайна устойчивост на цвета. Запазва добрия вид на обувки, чанти, якета и други изделия от набук и велур.</p> <p>Подходящ за всички видове текс мембрани.</p> <p class="MsoNormal"><strong>Начин на употреба:</strong> Разклатете добре преди употреба. Напръскайте равномерно на тънък слой от разстояние 20 см, оставете да изсъхне и изчеткайте обувките.</p> <p class="MsoNormal"><strong>Цветове:</strong> безцветно, черно, червено, светлокафяво, средно кафяво, тъмно кафяво, махагон, габардин, тъмносин, графит, таупе.<strong> </strong></p> <p class="MsoNormal"><strong>Опаковка: Флакон от алуминиево фолио, 250 ml.</strong><strong></strong></p> <p>При избор на цвят направете справка в предлаганата цветова гама на Salamander<span style="text-decoration: none; color: #135cae;"></span>. </p> <table align="left" border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Цветове:</strong></td> <td></td> </tr> <tr> <td>001</td> <td>безцветен</td> </tr> <tr> <td>009</td> <td>черен</td> </tr> <tr> <td>018</td> <td>червен</td> </tr> <tr> <td>031</td> <td>светлокафяв</td> </tr> <tr> <td>032</td> <td>средно кафяв</td> </tr> <tr> <td>033</td> <td>тъмно кафяв</td> </tr> <tr> <td>035</td> <td>махагон</td> </tr> <tr> <td>072</td> <td>габардин</td> </tr> <tr> <td>082</td> <td>тъмносин</td> </tr> <tr> <td>097</td> <td>графит</td> </tr> <tr> <td>218</td> <td>таупе</td> </tr> </tbody> </table> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal"><strong><br />Код на продукта:</strong> 8281</p> <p class="MsoNormal"><strong>Производител:</strong> Melvo GmbH, Германия</p>
11,00 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен – Зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal