Стелки Salamander Comfort Plus мъжки Увеличаване

Salamander Comfort Plus Стелки мъжки

 • Подобрена анатомична форма, осигуряваща комфорт през целия ден.
 • Произведени от амортизираща и дишаща пяна DryTec.
 • Намаляват натоварването върху краката.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Стелките с анатомична форма на Саламандър придават устойчивост и здрава опора на краката. Намаляват натоварването на ставите и връзките, оказват благоприятно въздействие при ходене върху твърди повърхности или продължително стоене прав. Добре изразените меки възглавнички в областта на петата и напречния свод намаляват натоварването, оказват профилактично действие и премахват усещането за болка в ходилата.

Естествената кожа и пеноматериалът осигуряват мекота и удобство при използване. Горният слой поема образуващата се при целодневното носене на обувките влага. Активният въглен предпазва от появата на неприятна миризма в обувките.

Осигуряват хигиена и комфорт през всички сезони.

Препоръчват се при:

 • общо спадане на надлъжния и напречния свод на ходилото;
 • при дискомфорт и умора на краката;
 • за удобство през деня.


Приложение
: Стелките се поставят в обувките с кожената страна нагоре. Запазват своята свежест по-дълго време, ако се проветряват периодично.

Опаковка: 1 чифт

Размери: 40 – 46 (мъжка номерация)

Код на продукта: 9272

Производител: Melvo GmbH, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Salamander

SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

Salamander Comfort Plus Стелки мъжки <p><strong>Действие</strong>: Стелките с анатомична форма на Саламандър придават устойчивост и здрава опора на краката. Намаляват натоварването на ставите и връзките, оказват благоприятно въздействие при ходене върху твърди повърхности или продължително стоене прав. Добре изразените меки възглавнички в областта на петата и напречния свод намаляват натоварването, оказват профилактично действие и премахват усещането за болка в ходилата.</p> <p class="MsoNormal">Естествената кожа и пеноматериалът осигуряват мекота и удобство при използване. Горният слой поема образуващата се при целодневното носене на обувките влага. Активният въглен предпазва от появата на неприятна миризма в обувките.</p> <p class="MsoNormal">Осигуряват хигиена и комфорт през всички сезони.</p> <p><strong>Препоръчват се при</strong>:</p> <ul> <li>общо спадане на надлъжния и напречния свод на ходилото;</li> <li>при дискомфорт и умора на краката;</li> <li>за удобство през деня.</li> </ul> <p><strong><br />Приложение</strong>: Стелките се поставят в обувките с кожената страна нагоре. <span style="background: #ffffff none repeat scroll 0% 0%;">Запазват своята свежест по-дълго време, ако се проветряват периодично</span><span style="background-color: #ffffff;">.</span></p> <p class="MsoNormal"><strong>Опаковка</strong>: 1 чифт</p> <p class="MsoNormal"><strong>Размери: </strong>40 – 46 (мъжка номерация<strong>)</strong></p> <p class="MsoNormal"><strong><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>:</span> </strong></span></span></strong><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;">9272</span></span><strong><span style="color: #333333;"><span style="color: #333333;"><strong><br /></strong></span></span></strong></p> <p class="MsoNormal"><strong>Производител</strong>: Melvo GmbH, Германия</p>
27,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2019

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2019

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal