Berkemann нощна шина за пръст чукче Увеличаване

Berkemann нощна шина за пръст чукче

  • Упражнява мек натиск за корекция на неправилната позиция на увредените пръсти.
  • Може да се почиства и използва многократно.

Повече детайли

08140

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Dishashta materia                                                 Obrabotka sas srebarni yoni

Действие: Коригиращата шина за пръст чукче упражнява мек натиск за корекция на неправилната позиция на увредения пръст чукче с помощта на две меки велкро ленти и пластмасов клипс. Меката подложка от долната страна на пластмасовия клипс облекчава натиска му върху горната част на стъпалото. 

ПриложениеПрилага се през нощта. По-късата велкро лента се поставя на пръстчето чукче и се фиксира, а по-дългата велкро лента обгръща плътно средната част на стъпалото. Между тях се закрепва клипсът така, че да се получи стегната  конфигурация.

Почиства се с хладка вода и сапун. Може да се използва многократно.

Размери: 1 размер 

Съдържание: 1 брой шина за пръст чукче.

Код на продукта: 08140

Производител: Berkemann GmbH & Co. KG, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер, с банков превод, дебитна или кредитна карта или международните системи Paypal  и Moneybookers. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в една от посочените банкови сметки, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкови сметки: 
Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД или 
Райфайзенбанк (България) ЕАД, IBAN: BG89 RZBB 9155 1089 0321 17, АЦИДРА ООД.

При плащане с кредитна или дебитна карта в процеса на подаване на поръчката системата ни автоматично Ви препраща към системата еБОРИКА. Поръчките се изпращат след потвърждение от системата еБорика, че клиентът е извършил плащането, което обикновено се извършва веднага.

При плащане през Paypal  и Moneybookers за адрес sales@zakrakata.com  доставката се извършва веднага след потвърждение от системите, че клиентът е извършил превод към сметката ни, за което получаваме незабавно потвърждение.

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени.

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.11.2013 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Berkemann

Магазини, в които можете да намерите продуктите на Berkemann

Продуктите на Berkemann се произвеждат за 3 различи ширини на стъпалото:

  alt

Ширина C – E

за тесни ходила

alt

 Ширина F – H

за нормални до широки ходила

alt

 Ширина I – K

за широки и много широки ходила

Berkemann – таблица на размерите

За да установите точния си размер: Поставете крака си върху линийка или шивашки сантиметър. Измерете дължината на крака си и вижте таблицата.

alt

 

Berkemann нощна шина за пръст чукче <p style="text-align: justify;"><strong><strong style="line-height: 16px; text-align: justify;"><img title="Дишаща материя" src="http://www.zakrakata.com/img/cms/Berkemann/Dishashta_materia.JPG" alt="Dishashta materia" height="59" width="59" />                                                 <img title="Обработка със сребърни йони за антибактериален ефект" src="http://www.zakrakata.com/img/cms/Berkemann/Obrabotka_sas_srebarni_yoni.JPG" alt="Obrabotka sas srebarni yoni" height="59" width="60" /></strong></strong></p> <p style="text-align: justify;"><strong>Действие</strong>: Коригиращата шина за пръст чукче упражнява мек натиск за корекция на неправилната позиция на увредения пръст чукче с помощта на две меки велкро ленти и пластмасов клипс. Меката подложка от долната страна на пластмасовия клипс облекчава натиска му върху горната част на стъпалото. </p> <p style="text-align: justify;"><span><span style="color: #333333;"><strong style="line-height: 16px;">Приложение</strong><span style="line-height: 16px;">: <span>Прилага се през нощта. </span>По-късата велкро лента се поставя на пръстчето чукче и се фиксира, а по-дългата велкро лента обгръща плътно средната част на стъпалото. Между тях се закрепва клипсът така, че да се получи стегната  конфигурация.</span></span></span></p> <p style="text-align: justify;"><span><span style="color: #333333;"><span style="line-height: 16px; text-align: justify;"><span style="line-height: 16px;">Почиства се с хладка вода и сапун. Може да се използва многократно.<br /><br /><strong>Размери</strong>: 1 размер </span></span></span></span></p> <p><span><span style="color: #333333;"><strong>Съдържание</strong>: 1 брой шина за пръст чукче.</span></span></p> <p><span><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: 08140</span></span></p> <p><span><span style="color: #333333;"><strong>Производител</strong>: Berkemann GmbH &amp; Co. KG, Германия</span></span></p>
24,08 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2018/19

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA 2018

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT 2018

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

Свържете се с нас

PayPal