Спрей против гъбички Увеличаване

Carnation Спрей против гъбички по краката

  • Предпазва краката от развитието на гъбички и бактерии.
  • Нова усъвършенствана формула за бързо действие.
  • Охлажда и облекчава раздразнените крака. 

Повече детайли

CAR730

Наличност: няма наличност


Желая известие, когато има наличност

Доставка и плащане

Действие: Спреят е създаден на базата на нова усъвършенствана формула за предпазване от  гъбички и бактерии. Съдържа толнафтат за много силно и бързо действие срещу развитието им. Охлажда и облекчава раздразнените крака.

Дерматологично тестван. Без аромат.

Приложение: Измийте и подсушете внимателно засегнатата зона. Разклатете опаковката преди употреба. Дръжте дюзата на разстояние 10 – 15 см от кожата. Пръскайте два пъти дневно или съгласно препоръките. Сменяйте чорапите всеки ден.

Внимание: Само за външна употреба. Пазете от деца. Избягвайте контакт с очите. Да се съхранява при температура до 25°С.
Ако се появи зачервявяне на кожата, спрете употребата на продукта.
Лицата, страдащи от диабет, трябва да потърсят професионален медицински съвет преди употребата на какъвто и да е продукт за грижа на краката.

Съдържание: 100 ml
Опаковка: 1 брой 
Код на продукта: CAR730
Производител:Cuxson Gerrard & Co. Ltd.

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Carnation Footcare

Carnation Footcare е водеща марка на английския пазар. От 85 години под това име се предлагат продукти за грижа за краката, които дават отговор на най-често срещаните проблеми – мазоли, брадавици, гъбички, неприятна миризма. 

Carnation Спрей против гъбички по краката <p style="text-align: justify;"><strong>Действие</strong>: Спреят е създаден на базата на нова усъвършенствана формула за предпазване от  гъбички и бактерии. Съдържа толнафтат за много силно и бързо действие срещу развитието им. Охлажда и облекчава раздразнените крака.</p> <p style="text-align: justify;">Дерматологично тестван. Без аромат.</p> <p class="MsoNormal" style="margin-top: 12pt; text-align: justify;"><strong>Приложение</strong>: Измийте и подсушете внимателно засегнатата зона. Разклатете опаковката преди употреба. Дръжте дюзата на разстояние 10 – 15 см от кожата. Пръскайте два пъти дневно или съгласно препоръките. Сменяйте чорапите всеки ден.<br /><strong></strong></p> <p class="MsoNormal" style="margin-top: 12pt; text-align: justify;"><strong>Внимание:</strong> Само за външна употреба. Пазете от деца. Избягвайте контакт с очите. Да се съхранява при температура до 25°С.<br /><span style="font-size: 12px;">Ако се появи зачервявяне на кожата, спрете употребата на продукта.<br /></span><span style="font-size: 12px;">Лицата, страдащи от диабет, трябва да потърсят професионален медицински съвет преди употребата на какъвто и да е продукт за грижа на краката.<br /><br /></span></p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Съдържание</strong>:<strong> </strong></td> <td><span>100 </span><span>ml</span></td> </tr> <tr> <td><strong>Опаковка</strong>:<strong><span> </span></strong></td> <td>1 брой </td> </tr> <tr> <td><strong>Код на продукта</strong>:<strong> </strong></td> <td>CAR730</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td>Cuxson Gerrard &amp; Co. Ltd.</td> </tr> </tbody> </table>
9,08 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal