Scholl Клог бекгард тъмносини

Професионални чехли със стелка "Backguard" от серията професионални медицински обувки, подходящи за хора, които работят продължително време в право положение.

Повече детайли

003

Наличност: няма наличност


Желая известие, когато има наличност

Доставка и плащане

Професионални чехли тип "сабо", създадени от Scholl специално за здравни работници. Изработени изцяло от естествена кожа, перфорирана на най-подходящите места за осигуряване на по-добро проветряване.

Вътрешната стелка "Backguard" следва анатомичната форма на ходилото и осигурява комфорт през целия ден. Специалната подложка под петата отнема вредното вибрационно напрежение във всяка фаза на вървежа, предпазва не само петата, но и цялото стъпало, спомага да се избегнат болките в кръста и гръбначния стълб.

Материал: естествена кожа (горна част и стелка), полиуретан (подметка)

Височина на тока: 2,5 см

Производител: SSL International plc

  • Цвят: тъмносин

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер, с банков превод, дебитна или кредитна карта или международните системи Paypal  и Moneybookers. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в една от посочените банкови сметки, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкови сметки: 
Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД или 
Райфайзенбанк (България) ЕАД, IBAN: BG89 RZBB 9155 1089 0321 17, АЦИДРА ООД.

При плащане с кредитна или дебитна карта в процеса на подаване на поръчката системата ни автоматично Ви препраща към системата еБОРИКА. Поръчките се изпращат след потвърждение от системата еБорика, че клиентът е извършил плащането, което обикновено се извършва веднага.

При плащане през Paypal  и Moneybookers за адрес sales@zakrakata.com  доставката се извършва веднага след потвърждение от системите, че клиентът е извършил превод към сметката ни, за което получаваме незабавно потвърждение.

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени.

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.11.2013 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Scholl

Експерт в здравето и комфорта на краката от 1904 година, името Scholl е синоним на качествена грижа в над 80 държави по света. Повече от 100 години продуктите на д-р Шол предлагат решение на проблемите на краката – спаднал свод, мазоли и кожни втвърдявания, напукани пети, изпотяване и миризма на краката.

Scholl Клог бекгард тъмносини <p>Професионални чехли тип "сабо", създадени от Scholl специално за здравни работници. Изработени изцяло от естествена кожа, перфорирана на най-подходящите места за осигуряване на по-добро проветряване.</p> <p>Вътрешната стелка "Backguard" следва анатомичната форма на ходилото и осигурява комфорт през целия ден. Специалната подложка под петата отнема вредното вибрационно напрежение във всяка фаза на вървежа, предпазва не само петата, но и цялото стъпало, спомага да се избегнат болките в кръста и гръбначния стълб.</p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Материал</strong>: естествена кожа (горна част и стелка), полиуретан (подметка)</span><sup></sup></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Височина на тока</strong>: 2,5 см</span></p> <p><strong>Производител:</strong> SSL International plc</p>
107,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2017/18

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA 2017

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT 2017

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

Свържете се с нас

PayPal