Oxypas Doria Multi grey

  • Стилни, удобни и леки работни обувки от естествена кожа, подходящи за  болници, ветеринарни клиники, центрове за красота и др .
  • Антистатични, с неплъзгаща се подметка.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Моделът на Oxypas  Doria е предназначен  за работещите в сферата на здравеопазването - в болници,  стоматологични кабинети, аптеки, центрове за красота, спа центрове, ветеринарни клиники и др. Моделът е неплъзгащ се, с антистатичен ефект и много лек. Подплатата, създадена с технологията Coolmax®  поддържа добра вентилация в обувката. Регулиращата се каишка отзад осигурява добра поддръжка на  крака. Има вътрешна подвижна стелка, която може да се замени с индивидуална ортопедична стелка, както и със стелка Oxyfoam. Теглото е  около 250 гр. на обувка. Не са подходящи за баня.

Стандарти, на които отговаря:

Стандарт CE: EN ISO 20347: дишащи, с висококачествено покритие от вътрешната част,  без вредни вещества;
Стандарт ESD: антистатичен ефект;
Стандарт SRC (SRA+SRB): противоплъзгащ ефект;

Почистване:
Моделът може да се почиства посредством сапун и мокра кърпа.

Приложение:
Моделът на Oxypas Doria е подходящ за специалистите в сферата  здравеопазването - в болниците, стоматологичните кабинети, в аптеките, в центровете за красота, в СПА центровете, във ветеринарните клиники,  и др.

Размери:

36-42

Материал:

естествена кожа (горна част)
Coolmax® (подплата)
EVA (подметка)

Височина на тока:

3 cm

Модел:Oxypas Doria 021505

Производител:

Cortina Group, Белгия
  • Обувки: Унисекс
  • Вид: Професионални

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Oxypas

ТЕЗИ ПРОДУКТИ СЪЩО МОЖЕ ДА СА ИНТЕРЕСНИ ЗА ВАС
 
Oxypas Doria Multi grey <p><span style="color: #333333;">Моделът на Oxypas  Doria е предназначен  за работещите в сферата на здравеопазването - в болници,  стоматологични кабинети, аптеки, центрове за красота, спа центрове, ветеринарни клиники и др. Моделът е неплъзгащ се, с антистатичен ефект и много лек. Подплатата, създадена с технологията Coolmax®  поддържа добра вентилация в обувката. Регулиращата се каишка отзад осигурява добра поддръжка на  крака. Има вътрешна подвижна стелка, която може да се замени с индивидуална ортопедична стелка, както и със стелка Oxyfoam.<span style="background-color: #a8dbf0;"><span style="background-color: #ffffff;"> </span></span></span><span style="background-color: #ffffff;">Теглото е  около 250 гр. на обувка. Не са подходящи за баня.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong style="background-color: #a8dbf0;"><span style="background-color: #ffffff;">Стандарти, на които отговаря:</span><br /></strong></span></p> <p><strong>Стандарт CE:</strong> EN ISO 20347: дишащи, с висококачествено покритие от вътрешната част,  без вредни вещества;<br /><span style="background-color: #a8dbf0;"><span style="background-color: #ffffff;"><strong>Стандарт ESD:</strong> антистатичен ефект;</span><br /></span><strong>Стандарт SRC (SRA+SRB):</strong> противоплъзгащ ефект;</p> <div><span style="background-color: #ffffff;"><strong>Почистване:</strong><br />Моделът може да се почиства посредством сапун и мокра кърпа.<br /><br /><strong>Приложение:</strong><br />Моделът на Oxypas Doria е подходящ за специалистите в сферата  здравеопазването - в болниците, стоматологичните кабинети, в аптеките, в центровете за красота, в СПА центровете, във ветеринарните клиники,  и др.<br /><br /></span></div> <table style="color: #333333; font-size: 11px; line-height: 14.300000190734863px; text-align: left;" border="0"> <tbody> <tr> <td valign="top"><strong><strong><strong><strong>Размери:</strong></strong></strong></strong></td> <td> <p>36-42</p> </td> </tr> <tr> <td valign="top"><strong>Материал:</strong></td> <td> <p>естествена кожа (горна част)<br />Coolmax® (подплата)<br />EVA (подметка)</p> </td> </tr> <tr> <td valign="top"><strong><strong>Височина на тока</strong>:</strong></td> <td> <p>3 cm</p> </td> </tr> <tr> <td><strong>Модел:</strong></td> <td>Oxypas Doria 021505</td> </tr> <tr> <td><strong><br />Производител:</strong></td> <td><br />Cortina Group, Белгия</td> </tr> </tbody> </table>
82,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal