Oxypas Smooth navy

 • Удобни и  олекотени работни обувки, подходящи за болници, ветеринарни клиники, центрове за красота и др .
 • Антистатични, с неплъзгаща се подметка.
 • Произведени от  лек и дълготраен, лесно почистващ се материал, който може и да се стерилизира.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Моделът на Oxypas Smooth e доказал своята полза в много сектори на болничното заведение, особено в операционния блок.  Моделът е проектиран от олекотен материал EVA (тегло около 240 гр на обувка), ударопоглъщащ, не се пързаля и е с антистатичен ефект.  Моделът е затворен в предната си част за максимална защита и пази крака сух. Има подвижна каишка в задната част. Пере се  при 30 градуса. Не се деформира след продължителна употреба. Препоръчително е да се ползва с  чорапи.

Стандарти, на които отговаря:
Стандарт CE: EN ISO 20347: дишащи, с висококачествено покритие от вътрешната част,  без вредни вещества;
Стандарт ESD: антистатичен ефект;
Стандарт SRC (SRA+SRB): противоплъзгащ ефект;

Почистване:
Моделът може да се почиства посредством химическа или UV стерилизация, пере се при 30 градуса.

Приложение:
Моделът на Oxypas Sonic е подходящ за професиите в сферата на здравеопазването - медицински сестри, болногледачи, персоналът от оперативния сектор, специалистите в центровете за красота, за ветеринарните клиники, за персоналът, който се грижи за прането и почистването и др.

Размери:

36-46

Материал: 

EVA

Модел: Oxypas Smooth 073501

Производител: 

Cortina Group, Белгия
 • Обувки: Унисекс
 • Вид: Професионални
 • Цвят: тъмносин

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Oxypas

Oxypas Smooth navy <p><span style="color: #333333;">Моделът на Oxypas Smooth e доказал своята полза в много сектори на болничното заведение, особено в операционния блок.  Моделът е проектиран от олекотен материал EVA (тегло около 240 гр на обувка), ударопоглъщащ, не се пързаля и е с антистатичен ефект.  Моделът е затворен в предната си част за максимална защита и пази крака сух. Има подвижна каишка в задната част. Пере се  при 30 градуса. Не се деформира след продължителна употреба. Препоръчително е да се ползва с  чорапи.</span></p> <p><strong>Стандарти, на които отговаря:</strong><br /><strong>Стандарт CE:</strong> EN ISO 20347: дишащи, с висококачествено покритие от вътрешната част,  без вредни вещества;<br /><span style="background-color: #a8dbf0;"><span style="background-color: #ffffff;"><strong>Стандарт ESD:</strong> антистатичен ефект;</span><br /></span><strong>Стандарт SRC (SRA+SRB):</strong> противоплъзгащ ефект;</p> <div><span style="background-color: #ffffff;"><strong>Почистване:</strong><br />Моделът може да се почиства посредством химическа или UV стерилизация, пере се при 30 градуса.<br /><br /><strong>Приложение:</strong><br />Моделът на Oxypas Sonic е подходящ за професиите в сферата на здравеопазването - медицински сестри, болногледачи, персоналът от оперативния сектор, специалистите в центровете за красота, за ветеринарните клиники, за персоналът, който се грижи за прането и почистването и др.<br /><br /></span></div> <table style="color: #333333; font-size: 11px; line-height: 14.300000190734863px; text-align: left;" border="0"> <tbody> <tr> <td valign="top"><strong><strong><strong><strong>Размери:</strong></strong></strong></strong></td> <td> <p>36-46</p> </td> </tr> <tr> <td valign="top"><strong>Материал: </strong></td> <td> <p>EVA</p> </td> </tr> <tr> <td><strong>Модел: </strong></td> <td>Oxypas Smooth 073501</td> </tr> <tr> <td><strong><br />Производител: </strong></td> <td><br />Cortina Group, Белгия</td> </tr> </tbody> </table>
57,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2021/2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ЕСЕН - ЗИМА 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal