Fresco Протектор от гел за възглавничките на ходилата ЧИФТ

  • Омекотява и предпазва.
  • Съдържа подложка от гел, напоена с минерално масло.
  • Може да се почиства и използва многократно.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

ДействиеСърцевидни възглавнички от гел, които предпазват и омекотяват предната част на ходилото (метатарзалната зона). Благодарение на мекотата и еластичността си възглавничките отлично прилягат на всеки крак, без да засягат кръвообращението. Силно намаляват триенето на кожата, съобразени са с костните заоблености. Облекчават болката. Намаляват триенето, омекотяват удара, вибрациите и напречните сили.

Състоят се от кръстовидно свързана триизмерна полимерна мрежа, изпълнена с минерално масло под формата на медицински пласт, което омекотява, овлажнява и смазва кожата.

Приложение: Поставя се на предната част на ходилото. Всяка от възглавничките може да се използва за левия или десния крак – достатъчно е да я обърнете обратно. Шевът между първия и втория пръст може да се премахне.

Превръзките лесно възвръщат първоначалната си форма след разпъване. Перат се и се използват отново. Хипоалергични, безвредни, без мирис, хигиенични.

Съдържание: 1 чифт възглавнички от гел. 

Размери:       SL
Обиколка:   18 см       21 см


Код на продукта
: F-00043

Производител: Fresco Podologia S.L., Испания

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Fresco

Fresco произвежда различни серии продукти от силикон и полимерен гел, които носят удобство и облекчение за проблеми, свързани с краката - кокалче на палеца, паднал напречен свод, болезнени възглавнички на краката.

Разгледайте продуктите на Fresco.

Fresco Протектор от гел за възглавничките на ходилата ЧИФТ <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Действие</strong>: </span>Сърцевидни възглавнички от гел, които предпазват и омекотяват предната част на ходилото (метатарзалната зона). Благодарение на мекотата и еластичността си възглавничките отлично прилягат на всеки крак, без да засягат кръвообращението. Силно намаляват триенето на кожата, съобразени са с костните заоблености. Облекчават болката. Намаляват триенето, омекотяват удара, вибрациите и напречните сили.</p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;">Състоят се от кръстовидно</span> свързана триизмерна полимерна мрежа, изпълнена с минерално масло под формата на медицински пласт, което омекотява, овлажнява и смазва кожата.</p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Приложение</strong>:</span><span style="color: #333333;"> Поставя се на предната част на ходилото. </span><span><span style="color: #333333;">Всяка от възглавничките може да се използва за левия или десния крак – достатъчно е да я обърнете обратно. Шевът между първия и втория пръст може да се премахне.</span></span></p> <p>Превръзките лесно възвръщат първоначалната си форма след разпъване. Перат се и се използват отново. Хипоалергични, безвредни, без мирис, хигиенични.</p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Съдържание</strong>:</span><span><span style="color: #333333;"> 1 чифт възглавнички от гел. </span></span></p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><span style="line-height: 16px; color: #333333;"><strong>Размери</strong>:       </span></td> <td align="center"><span style="color: #333333;"><strong><span style="line-height: 16px;">S</span></strong></span></td> <td align="center"><span style="color: #333333;"><strong><span style="line-height: 16px;">L</span></strong></span></td> </tr> <tr> <td><span style="color: #333333;">Обиколка:</span></td> <td><span style="line-height: 16px; color: #333333;">   18 см</span></td> <td><span style="line-height: 16px; color: #333333;">       21 см</span></td> </tr> </tbody> </table> <p><strong><br />Код на продукта</strong>: F-00043</p> <p><strong>Производител</strong>: Fresco Podologia S.L., Испания</p>
31,58 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal