Fresco Предпазител-чорап за кокалче на палеца Увеличаване

Fresco Предпазител чорап за кокалче на палеца

  • Облекчава болката.
  • Омекотява и премахва натиска върху кокалчето.
  • Със специална подложка от гел.

Повече детайли

F-00042-06B

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Мекото и еластично чорапче осигурява незабавно облекчение от дискомфорта, причинен от кокалчето на палеца (Hallux Valgus). Подложката от гел е вмъкната така, че да предпази от натиска и триенето на уголеменото кокалче в обувката, като същевременно не я стеснява. Специалната конструкция на чорапчето задържа гел подложката на мястото й, което осигурява действие точно там, където е необходимо. Предпазва и масажира.

Еластичен, подходящ за всички размери. Може да се пере. 

Съдържание: текстил, минерални масла. 

Размер: универсален

Опаковка: 1 брой

Код на продукта: F-00042

Производител: Fresco Podologia S.L., Испания

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Fresco

Fresco произвежда различни серии продукти от силикон и полимерен гел, които носят удобство и облекчение за проблеми, свързани с краката - кокалче на палеца, паднал напречен свод, болезнени възглавнички на краката.

Разгледайте продуктите на Fresco.

Fresco Предпазител чорап за кокалче на палеца <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Действие</strong>:</span><span style="color: #333333;"> </span><strong></strong> Мекото и еластично чорапче осигурява незабавно облекчение от дискомфорта, причинен от кокалчето на палеца (Hallux Valgus). Подложката от гел е вмъкната така, че да предпази от натиска и триенето на уголеменото кокалче в обувката, като същевременно не я стеснява. Специалната конструкция на чорапчето задържа гел подложката на мястото й, което осигурява действие точно там, където е необходимо. Предпазва и масажира.</p> <p style="text-align: justify;"><span style="line-height: 16px;">Еластичен, подходящ за всички размери. Може да се пере. </span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Съдържание</strong>:</span><span><span style="color: #333333;"> текстил, минерални масла. </span></span></p> <p></p> <p><strong>Размер</strong>: универсален</p> <p><strong>Опаковка</strong>: 1 брой</p> <p><strong>Код на продукта</strong>: F-00042</p> <p><strong>Производител</strong>: Fresco Podologia S.L., Испания</p>
14,92 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA Есен – Зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Есен - зима 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal