Fresco Нощна шина за корекция на кокалче на палеца (Hallux valgus) (чифт)

  • Подпомага постепенната корекция на отклонението на големия пръст.
  • Спира процеса на влошаване.
  • Облекчава болката.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Пластмасовата шина поддържа ходилото в правилно положение през нощта, облекчава болката чрез натиска, който упражнява върху кокалчето и предотвратява по-нататъшно влошаване на състоянието.

Приложение: За да изпълнява предназначението си, шината трябва да бъде изпъната така, че да се получи видима корекция на деформацията.

Нощната шина подпомага постепенната корекция на отклонението на големия пръст, следвайки принципа на профилактичните шини (продължително действие, но с малка напрегнатост), чрез което се постига увеличаващо се подобрение, докато меките части и ставите се нормализират, без да бъдат увреждани. Коригирането действа ефективно тогава, когато при натиск в ставата в основата на големия пръст се усеща слаба болка. Имайте предвид, че ставата не бива да се насилва, така че болката да пречи на нормалната нощна почивка.

Съдържание: 1 чифт (лява и дясна шина) в кутия.

Размери: 34/36; 37/40; 41/45

Код на продукта: F-00020

Производител: Fresco Podologia S.L., Испания

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Fresco

Fresco произвежда различни серии продукти от силикон и полимерен гел, които носят удобство и облекчение за проблеми, свързани с краката - кокалче на палеца, паднал напречен свод, болезнени възглавнички на краката.

Разгледайте продуктите на Fresco.

Fresco Нощна шина за корекция на кокалче на палеца (Hallux valgus) (чифт) <p style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;"><strong>Действие</strong>:</span><span style="color: #333333;"> Пластмасовата шина поддържа ходилото в правилно положение през нощта, облекчава болката чрез натиска, който упражнява върху кокалчето и предотвратява по-нататъшно влошаване на състоянието.</span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Приложение</strong>:</span><span style="color: #333333;"><span> За да изпълнява предназначението си, шината трябва да бъде изпъната така, че да се получи видима корекция на деформацията. </span></span></p> <p><span style="color: #333333;">Нощната шина подпомага постепенната корекция на отклонението на големия пръст, следвайки принципа на профилактичните шини (продължително действие, но с малка напрегнатост), чрез което се постига увеличаващо се подобрение, докато меките части и ставите се нормализират, без да бъдат увреждани. Коригирането действа ефективно тогава, когато при натиск в ставата в основата на големия пръст се усеща слаба болка. Имайте предвид, че ставата не бива да се насилва, така че болката да пречи на нормалната нощна почивка.</span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Съдържание</strong>:</span><span><span style="color: #333333;"> 1 чифт (лява и дясна шина) в кутия.</span></span></p> <p><strong>Размери</strong>: 34/36; 37/40; 41/45</p> <p><strong>Код на продукта</strong>: F-00020</p> <p><strong>Производител</strong>: Fresco Podologia S.L., Испания</p>
28,25 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal