Fresco Предпазител с коректор от гел за Hallux Valgus

  • Предотвратява болката и дискомфорта при кокалчето на палеца.
  • Регулира позицията на пръстите.
  • Изработен от гел, напоен с минерално масло.
  • Може да се почиства и използва многократно.

Повече детайли

F-00042-54

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Предпазител с коректор за образувано кокалче на палеца на крака (Hallux Valgus) – усложнение, произтичащо основно от спадане на напречния свод. Предпазва кокалчето на големия пръст от натиск, триене, натъртване и същевременно връща големия пръст към нормалното му положение. Облекчава незабавно болката чрез постоянното масажиране на месестата част и ставата и предпазва от натиск и триене между пръстите. Съдържащото се в гела минерално масло хидратира кожата и предотвратява образуването на кожни удебеления. Особено подходящ е при подуване, зачервяване и болезнена чувствителност на кокалчето на палеца. Освен при Hallux Valgus може да се използва и при подагра, артрози и артрити, в следоперационния период.

Благодарение на оптималната си форма приляга добре към крака и е подходящ  за използване дори в по-тесни обувки.

Пере се и се използва многократно.

Гелът е хипоалергичен, безвреден, без мирис, хигиеничен.

Внимание: Да не се използва повече от 16 часа на ден. Да не се поставя върху открити рани. Да се пази далече от деца.

Размери: универсален

Съдържание: 1 брой предпазител с коректор за кокалче на палеца от гел.

Код на продукта: F-00042-54

Производител: Fresco Podologia S.L., Испания

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в една от посочените банкови сметки, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкови сметки: 
Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД или 
Райфайзенбанк (България) ЕАД, IBAN: BG89 RZBB 9155 1089 0321 17, АЦИДРА ООД.

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Fresco

Fresco произвежда различни серии продукти от силикон и полимерен гел, които носят удобство и облекчение за проблеми, свързани с краката - кокалче на палеца, паднал напречен свод, болезнени възглавнички на краката.

Разгледайте продуктите на Fresco.

Fresco Предпазител с коректор от гел за Hallux Valgus <p style="text-align: justify;"><span><span style="color: #333333;"><strong>Действие</strong>: Предпазител с коректор за образувано кокалче на палеца на крака (Hallux Valgus) – усложнение, произтичащо основно от спадане на напречния свод. Предпазва кокалчето на големия пръст от натиск, триене, натъртване и същевременно връща големия пръст към нормалното му положение. Облекчава незабавно болката чрез постоянното масажиране на месестата част и ставата и предпазва от натиск и триене между пръстите. Съдържащото се в гела минерално масло хидратира кожата и предотвратява образуването на кожни удебеления. Особено подходящ е при подуване, зачервяване и болезнена чувствителност на кокалчето на палеца. Освен при Hallux Valgus може да се използва и при подагра, артрози и артрити, в следоперационния период. </span></span></p> <p><span style="color: #333333;">Благодарение на оптималната си форма приляга добре към крака и е подходящ  за използване дори в по-тесни обувки.</span></p> <p><span><span style="color: #333333;">Пере се и се използва многократно. </span></span></p> <p><span><span style="color: #333333;">Гелът е хипоалергичен, безвреден, без мирис, хигиеничен.</span></span></p> <p><span style="color: #333333;"><strong>Внимание</strong>: Да не се използва повече от 16 часа на ден. Да не се поставя върху открити рани. Да се пази далече от деца.</span></p> <p><span><span style="color: #333333;"><strong>Размери</strong>: универсален</span></span></p> <p><span><strong>Съдържание</strong>: 1 брой предпазител с коректор<strong></strong> за кокалче на палеца от гел.</span></p> <p><span><span style="color: #333333;"><strong>Код на продукта</strong>: F-00042-54</span></span></p> <p><span><span style="color: #333333;"><strong>Производител</strong>: Fresco Podologia S.L., Испания</span></span></p>
16,58 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2019/2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2019

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2019

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal