Solidea Magic 30 - антицелулитни чорапогащи с лека компресия

Чорапогащи с антицелулитен ефект и лека компресия.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Серията чорапогащи MICROMASSAGE MAGIC на SOLIDEA съчетават клин с микромасажиращ ефект за постигане на пълноценна антицелулитна терапия и чорапи с лека компресия за създаване на приятно усещане за лекота на целите крака и профилактика на разширени вени. Патентованата релефна плетка с вълнообразна форма на клина използва естествените движения на тялото при носене, за да упражнява благотворен микромасаж върху кожата и подкожния слой. С това се стимулира микроциркулацията, възпрепятствана от целулита, и се подпомога премахването на мазнини и течности, които са първостепенната причина за образуване на „портокалова“ кожа. Клинично тестван, с доказан ефект за предотвратяване и намаляване на целулита.

Меки и прилягащи добре към крака, Magic 30 са  гладки чорапогащи, които предлагат едновременно антицелулитен масаж и приятно чувство за поддържане на краката. Вълнообразна плетка на клина, стигащ до средата на бедрата, стимулира микроциркулацията и прибира корема, а равномерно разпределената му контролирана компресия изглажда и оформя ханша и бедрата. Може да се носи под дрехите цял ден. Постепенната лека компресия от 8/11 mmHg на чорапите от своя страна поддържа краката, облекчава умората и болката в края на деня, предотвратява образуването на разширени вени. Антимикробната обработка Sanitzed осигурява свежест през целия ден. Хигиенично памучно парче.

Състав:полиамид 80%, еластан 18%, памук 2%
Компресия:8/11 mmHg
Дебелина:30 den
Размери:S, M, ML, L, XL, XXL
Цвят:бежов (камел); черен
Модел:012730
антицелулитни чорапогащи с компресия
Производител:Solidea by Calzificio Pinelli S.r.l, Италия


Таблица за определяне на размера:

magic size

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Solidea


Solidea Magic 30 - антицелулитни чорапогащи с лека компресия <p>Серията чорапогащи MICROMASSAGE MAGIC на SOLIDEA съчетават клин с микромасажиращ ефект за постигане на пълноценна антицелулитна терапия и чорапи с лека компресия за създаване на приятно усещане за лекота на целите крака и профилактика на разширени вени. Патентованата релефна плетка с вълнообразна форма на клина използва естествените движения на тялото при носене, за да упражнява благотворен микромасаж върху кожата и подкожния слой. С това се стимулира микроциркулацията, възпрепятствана от целулита, и се подпомога премахването на мазнини и течности, които са първостепенната причина за образуване на „портокалова“ кожа. Клинично тестван, с доказан ефект за предотвратяване и намаляване на целулита.<br /><br />Меки и прилягащи добре към крака, <strong>Magic 30</strong> са  гладки чорапогащи, които предлагат едновременно антицелулитен масаж и приятно чувство за поддържане на краката. Вълнообразна плетка на клина, стигащ до средата на бедрата, стимулира микроциркулацията и прибира корема, а равномерно разпределената му контролирана компресия изглажда и оформя ханша и бедрата. Може да се носи под дрехите цял ден. Постепенната лека компресия от <strong>8/11 mmHg</strong> на чорапите от своя страна поддържа краката, облекчава умората и болката в края на деня, предотвратява образуването на разширени вени. Антимикробната обработка Sanitzed осигурява свежест през целия ден. Хигиенично памучно парче.</p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Състав</strong>:</td> <td>полиамид 80%, еластан 18%, памук 2%</td> </tr> <tr> <td><strong>Компресия</strong>:</td> <td>8/11 mmHg</td> </tr> <tr> <td><strong>Дебелина</strong>:</td> <td>30 den</td> </tr> <tr> <td><strong>Размери</strong>:</td> <td>S, M, ML, L, XL, XXL</td> </tr> <tr> <td><strong>Цвят</strong>:</td> <td>бежов (камел); черен</td> </tr> <tr> <td><strong>Модел</strong>:</td> <td>012730<br />антицелулитни чорапогащи с компресия</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td>Solidea by Calzificio Pinelli S.r.l, Италия</td> </tr> </tbody> </table> <p><strong><br />Таблица за определяне на размера:</strong></p> <p><img width="404" height="167" alt="magic size" src="http://www.zakrakata.com/img/cms/magic size.jpg" /></p>
27,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal