Зимни стелки Salamander Astro Therm Увеличаване

Salamander Astro Therm Зимни стелки

 • Топли стелки за студено време.
 • Изолират и защитават от студа и влагата.
 • Омекотяват и осигуряват удобство.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Многослойна структура с многостранно действие и пълно удобство за краката през зимата. Горният слой от вълна затопля краката и осигурява удобство. Междинният слой омекотява и намалява натоварването, а фолиото с неплъзгаща част не позволява на стелката да се размества, като изолира и защитава от студа и влагата.

Състав:

 1. Първи слой – 100% вълна
 2. Втори слой – мек пеноматериал
 3. Трети слой  – алуминиево фолио.
Приложение: Топлите зимни стелки AstroTherm се поставят в обувките с вълната нагоре.

Подходящи са за всякакъв тип обувки. Могат да се перат с хладка вода. Сушат се  поставени върху равна повърхност, далеч от директен източник на топлина.

Размери: 36 – 46

Опаковка: 1 чифт

Код на продукта: 8746

Производител: Melvo GmbH, Германия

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Salamander

SALAMANDER Professional предлага професионална грижа за обувките чрез широката си гама съвременни защитни, почистващи и поддържащи продукти за обувки.

Висококачествените стелки за обувки на Salamander  – както ортопедични, така и за хигиена и комфорт – осигуряват удобство и усещане за мекота при ходене, коригиране на сводовете и премахване на неприятната миризма в обувките.

Salamander Astro Therm Зимни стелки <div style="text-align: justify;"><strong>Действие</strong>: Многослойна структура с многостранно действие и пълно удобство за краката през зимата. Горният слой от вълна затопля краката и осигурява удобство. Междинният слой омекотява и намалява натоварването, а фолиото с неплъзгаща част не позволява на стелката да се размества, като изолира и защитава от студа и влагата.</div> <div style="text-align: justify;"> <p class="MsoNormal"><strong>Състав</strong>:</p> <ol type="1" style="margin-top: 0cm;" start="1"> <li><span style="background-color: #ffffff;">Първи слой – 100% вълна</span></li> <li class="MsoNormal">Втори слой – мек пеноматериал</li> <li class="MsoNormal">Трети слой  – алуминиево фолио.</li> </ol></div> <div style="text-align: justify;"><strong>Приложение</strong>: Топлите зимни стелки AstroTherm се поставят в обувките с вълната нагоре.</div> <p class="MsoNormal">Подходящи са за всякакъв тип обувки. Могат да се перат с хладка вода. Сушат се  поставени върху равна повърхност, далеч от директен източник на топлина.</p> <p class="MsoNormal"><strong>Размери</strong><span>: 36 – 46</span></p> <p class="MsoNormal"><span><strong>Опаковка</strong>: 1 чифт</span></p> <p class="MsoNormal"><strong>Код на продукта:</strong> 8746</p> <p class="MsoNormal"><strong>Производител</strong>: Melvo GmbH, Германия</p>
6,42 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal