CAPRICE Britney 16/17 Увеличаване

CAPRICE Britney 16/17

–50% от 10.12.2018 г. до 16.12.2018 г.
Елегантни дамски полуботи с тъмнокафяв цвят.

Повече детайли

Наличност: На склад

Доставка и плащане

79,50 лв.

Намаление!

-50%

159,00 лв.

» Добавете в списъка с желания

Елегантни дамски полуботи с тъмнокафяв цвят, с оригинално съчетание на гладка отпред и релефна лачена кожа, тип "крокодилска" в задната част на обувката. С цип от вътрешната страна. Стелките са силиконови "дишащи" с технология onAIR.
Материал:естествен кожа (горна част)
 естествена кожа/текстил (подплата)
 полиуретан (подметка)
Височина 
на тока:
8,0 см, с платформа 1,5 см
Ширина:G (за нормално ходило)
Модел:

CAPRICE Britney  24701-27 328

Производител:  

CAPRICE Schuhproduktion GmbH

  • Ширина на стъпалото: Нормално
  • Обувки: Дамски
  • Вид: Боти
  • Цвят: тъмносин

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер, с банков превод, дебитна или кредитна карта или международните системи Paypal  и Moneybookers. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в една от посочените банкови сметки, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкови сметки: 
Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД или 
Райфайзенбанк (България) ЕАД, IBAN: BG89 RZBB 9155 1089 0321 17, АЦИДРА ООД.

При плащане с кредитна или дебитна карта в процеса на подаване на поръчката системата ни автоматично Ви препраща към системата еБОРИКА. Поръчките се изпращат след потвърждение от системата еБорика, че клиентът е извършил плащането, което обикновено се извършва веднага.

При плащане през Paypal  и Moneybookers за адрес sales@zakrakata.com  доставката се извършва веднага след потвърждение от системите, че клиентът е извършил превод към сметката ни, за което получаваме незабавно потвърждение.

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени.

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.11.2013 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

CAPRICE

В обувките на немската фирма Capricе са вградени следните технологии:

 

OnAir®

Комбинацията от специална подплата, вътрешни стелки с до 300 полусферични вдлъбнатини и система от перфорации и „изсушаващи камери”, гарантира отлична изолация при студ и високи температури, бързо изсъхване след носене и до 60% намаляване на натоварването върху крака при ходене. С Caprice сякаш стъпвате във въздуха ...

 

 

AntiShokk

„Противошоковият” ток на обувките съдържа в себе си пневматични камери и вътрешни стабилизатори, които намаляват до 50% натоварването при ходене както върху гръбнака, така и върху всички стави.

 

 

superflexible

Постигнатата изключителна гъвкавост, благодарение на използваната технология Strago и специалната конструкция на подметката, стелката и горната част, допринасят за уникално усещане на лекота.

 

 

RollTec®

В токовете на линията удобни обувки е адаптирана естествената извивка на петата. Глезените и гърба получат опора, а стъпването е удобно и леко, като ходене на бос крак.

Направете своя избор от колекцията на Caprice, предлагана от магазин „Грижа за краката“.

CAPRICE Britney 16/17 <div>Елегантни дамски полуботи с тъмнокафяв цвят, с оригинално съчетание на гладка отпред и релефна лачена кожа, тип "крокодилска" в задната част на обувката. С цип от вътрешната страна. Стелките са силиконови "дишащи" с технология onAIR.</div> <div> <table border="0"> <tbody> <tr> <td valign="top"><strong>Материал</strong>:</td> <td>естествен кожа (горна част)</td> <td></td> <td></td> </tr> <tr> <td> </td> <td>естествена кожа/текстил (подплата)</td> <td></td> <td></td> </tr> <tr> <td> </td> <td>полиуретан (подметка)</td> <td></td> <td></td> </tr> <tr> <td><strong>Височина <br />на тока:</strong></td> <td valign="top">8,0 см, с платформа 1,5 см</td> <td valign="top"></td> <td valign="top"></td> </tr> <tr> <td><strong>Ширина</strong>:</td> <td>G (за нормално ходило)</td> <td></td> <td></td> </tr> <tr> <td align="left" valign="middle"><strong>Модел</strong>:</td> <td valign="bottom"> <p>CAPRICE Britney  24701-27 328</p> </td> <td valign="middle"> <p></p> </td> <td valign="middle"> <p></p> </td> </tr> <tr> <td><strong>Производител:  <br /></strong></td> <td> <p>CAPRICE Schuhproduktion GmbH</p> </td> <td> <p></p> </td> <td> <p></p> </td> </tr> </tbody> </table> </div>
132,50 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2018/19

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA 2018

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT 2018

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

Свържете се с нас

PayPal