Berkemann Vida Red 21

Дамски чехли с мека анатомична стелка от серията Berkoflex.

Повече детайли

  Наличност: няма наличност


  Желая известие, когато има наличност

  Доставка и плащане

  Дамските чехли от серията Berkoflex на немската фирма Berkemann са гъвкави и стабилни, с вътрешна стелка, изработена от специално обработена мека телешка кожа. Регулират се с велкро ленти в горната си  част за комфорт и допълнителна ширина на ходилото. Специално оформената анатомична стелка има удобно легло за петата и оформени надлъжен и напречен свод, гарантиращи комфорт през целия ден. Стелката е подвижна, предлага се и като отделен продукт за подмяна (Lugano 00932-700 http://www.zakrakata.com/stelki-i-produkti-za-komfort/2249-berkemann-lugano-anatomichni-stelki-damski-.html). Стелката може да се смени със собствена, лесно се почиства. Леката и гъвкава подметка е изработена от стабилен и устойчив на изтриване полиуретан.

  Материал:естествена  кожа – набук
  Височина на тока:   
  2.5 см (1.5 см ефективна)
  Ширина:F-J (за нормално до широко ходило)
  Стелки за подмяна:Lugano 00932-700
  Модел:Berkemann Vida 03119-234
  Производител:Berkemann GmbH & Co. KG, Германия
  • Ширина на стъпалото: Нормално до широко
  • Обувки: Дамски
  • Вид: Чехли
  • Цвят: червен

  ПЛАЩАНЕ

  Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

  При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

  Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

  ДОСТАВКА

  Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

  Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
  0,5-1 кг  
  1-2 кг    
  2-3 кг      
  3-4 кг      
  4-5 кг       
  Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
  Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
  * Към 1.013.2019 г.      

  Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

  При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

  Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

  ОТСТЪПКИ

  При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

  Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

  Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

  Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

  За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

  Berkemann

  Магазини, в които можете да намерите продуктите на Berkemann

  Продуктите на Berkemann се произвеждат за 3 различи ширини на стъпалото:

    alt

  Ширина C – E

  за тесни ходила

  alt

   Ширина F – H

  за нормални до широки ходила

  alt

   Ширина I – K

  за широки и много широки ходила

  Berkemann – таблица на размерите

  За да установите точния си размер: Поставете крака си върху линийка или шивашки сантиметър. Измерете дължината на крака си и вижте таблицата.

  alt

   

  ТЕЗИ ПРОДУКТИ СЪЩО МОЖЕ ДА СА ИНТЕРЕСНИ ЗА ВАС
   
  Berkemann Vida Red 21 <p>Дамските чехли от серията Berkoflex на немската фирма Berkemann са гъвкави и стабилни, с вътрешна стелка, изработена от специално обработена мека телешка кожа. Регулират се с велкро ленти в горната си  част за комфорт и допълнителна ширина на ходилото. Специално оформената анатомична стелка има удобно легло за петата и оформени надлъжен и напречен свод, гарантиращи комфорт през целия ден. Стелката е подвижна, предлага се и като отделен продукт за подмяна <strong>(Lugano 00932-700 http://www.zakrakata.com/stelki-i-produkti-za-komfort/2249-berkemann-lugano-anatomichni-stelki-damski-.html). </strong>Стелката може да се смени със собствена, лесно се почиства. Леката и гъвкава подметка е изработена от стабилен и устойчив на изтриване полиуретан.</p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><span class="h2"><span class="h2"><span style="color: #000000;"><strong>Материал</strong>:</span></span></span></td> <td><span class="h2"><span class="h2"><span style="color: #000000;">естествена  кожа – набук</span></span></span></td> </tr> <tr> <td><span style="color: #000000;"><strong>Височина на тока</strong>:    <br /></span></td> <td>2.5 см (1.5 см ефективна)</td> </tr> <tr> <td><strong>Ширина</strong>:</td> <td>F-J (за нормално до широко ходило)</td> </tr> <tr> <td><strong><strong><strong><strong><b>Стелки за подмяна:</b></strong></strong></strong></strong></td> <td>Lugano 00932-700</td> </tr> <tr> <td><strong>Модел</strong>:</td> <td>Berkemann Vida 03119-234</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td>Berkemann GmbH &amp; Co. KG, Германия</td> </tr> </tbody> </table>
  146,67 лв.

  Бюлетин

  Каталог BERKEMANN 2021/2022

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2021

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2021

  За поръчки по каталога, моля,

  свържете се с нас..

  За да се свържете с нас

  за въпроси и поръчки по телефона:

  Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

  PayPal