Дезодорант-спрей против миризма на обувки Scholl Увеличаване

Scholl Дезодорант-спрей против миризма на обувки

 • Уникалната система Neutra-Active осигурява 24-часова защита на обувките и краката.
 • Поддържа обувките свежи и не допуска появата на миризма.
 • С антибактериално и противогъбично действие. 

Повече детайли

8492

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Уникална система Neutra-Active за неутрализиране на миризмата:
 • усъвършенствана формула с двойно действие,
 • защита против изпотяване, запазваща краката сухи,
 • антибактериално и противогъбично действие.
Действие: Спреят против миризма на обувки е част от  специално разработената серия за грижа за краката на д-р Шол с уникална неутрализираща миризмата система Neutra-Active™. Осигурява най-добрата защита от неприятната миризма на обувките в сравнение с обикновените продукти, които само прикриват миризмата.  Усъвършенствана формула с двойно действие - съдържа антибактериални и антимикотични вещества за по-добра ефективност. 

Осигурява 24-часова защита на обувките и краката. Постоянната употреба запазва обувките. 
Дерматологично тестван. 

Приложение: Разклатете добре, преди да използвате. Пръскайте обувките преди и след носене. Изчакайте да изсъхнат, преди да ги обуете.

Пазете от съприкосновение с чувствителна или наранена кожа. В случай на поява на дразнене прекъснете използването на продукта. Използвайте само според указанията и избягвайте вдишване. Пазете от напръскване външната повърхност на обувките – изтрийте веднага, ако спреят попадне върху нея.

Внимание: Флакон под налягане, избягвайте продължително излагане на слънчеви лъчи. Не излагайте на температура по-висока от 50оС. Не наранявайте и не доближавайте до открит огън флакона, дори след неговото изпразване. Не пръскайте срещу открит огън или нажежени материали. Не пушете в непосредствена близост до флакона. Избягвайте контакт с очите. Пазете от деца.

Съдържание: 150 ml

Опаковка: 1 брой

Код на продукта: 8492

Производител: SSL International plc

 

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

 • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
 • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

 • до 50 лв. – 3 %;
 • от 50 до 100 лв. – 5%;
 • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Scholl

Експерт в здравето и комфорта на краката от 1904 година, името Scholl е синоним на качествена грижа в над 80 държави по света. Повече от 100 години продуктите на д-р Шол предлагат решение на проблемите на краката – спаднал свод, мазоли и кожни втвърдявания, напукани пети, изпотяване и миризма на краката.

ТЕЗИ ПРОДУКТИ СЪЩО МОЖЕ ДА СА ИНТЕРЕСНИ ЗА ВАС
 
Scholl Дезодорант-спрей против миризма на обувки <div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12px;">Уникална система <em>Neutra-Active</em> за неутрализиране на миризмата:</span></div> <div style="text-align: justify;"> <ul> <li><span style="color: #333333;">усъвършенствана формула с двойно действие,<br /></span></li> <li><span style="color: #333333;">защита против изпотяване, запазваща краката сухи,</span></li> <li><span style="color: #333333;">антибактериално и противогъбично действие.</span></li> </ul> </div> <div style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Действие</strong>: Спреят против миризма на обувки е част от  специално разработената серия за грижа за краката на д-р Шол с уникална неутрализираща миризмата система Neutra-Active™</span><span style="color: #333333;">. Осигурява най-добрата защита от неприятната миризма на обувките в сравнение с обикновените продукти, които само прикриват миризмата.  Усъвършенствана формула с двойно действие - съдържа антибактериални и антимикотични вещества за по-добра ефективност. </span></div> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;">Осигурява 24-часова защита на обувките и краката. Постоянната употреба запазва обувките. <br />Дерматологично тестван. </span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Приложение</strong>: Разклатете добре, преди да използвате. Пръскайте обувките преди и след носене. Изчакайте да изсъхнат, преди да ги обуете.</span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;">Пазете от съприкосновение с чувствителна или наранена кожа. В случай на поява на дразнене прекъснете използването на продукта. Използвайте само според указанията и избягвайте вдишване. Пазете от напръскване външната повърхност на обувките – изтрийте веднага, ако спреят попадне върху нея.</span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><strong>Внимание</strong>: Флакон под налягане, избягвайте продължително излагане на слънчеви лъчи. Не излагайте на температура по-висока от 50<sup>о</sup>С. Не наранявайте и не доближавайте до открит огън флакона, дори след неговото изпразване. Не пръскайте срещу открит огън или нажежени материали. Не пушете в непосредствена близост до флакона. Избягвайте контакт с очите. Пазете от деца.</span></p> <p style="text-align: left;"><span style="color: #333333;"><span id="_mce_caret"><strong>Съдържание: </strong>150 ml</span><br /></span></p> <p style="text-align: left;"><strong>Опаковка</strong>: 1 брой</p> <p><span><span id="_mce_caret"><strong>Код на продукта: </strong>8492</span><br /></span></p> <p><strong>Производител</strong>: SSL International plc</p> <p class="MsoNormal"> </p>
8,00 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2021/2022

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal