Разтвор за мазоли и кожни втвърдявания - CARNATION Увеличаване

Carnation Разтвор за мазоли и кожни втвърдявания

  • Размеква втвърдената кожа.
  • Улеснява премахването на болезнените мазоли и кожни втвърдявания.
  • Съдържащият се в разтвора камфор облекчава болката.

Повече детайли

CAR160

Наличност: На склад

Доставка и плащане

Действие: Разтворът за премахване на мазоли и кожни втвърдявания на Carnation eфикасно размеква втвърдените кожи и улеснява отстраняването им, а съдържащият се камфор облекчава болката.
Разтворът за мазоли на английският производител Carnation представлява отлична алтернатива на добре познатият разтвор за мазоли на Шол.
 
Приложение: Препаратът се нанася  върху засегнатите зони след измиване и внимателно подсушаване. Третирането се повтаря два пъти дневно до премахване на мазола или кожното втвърдяване. При необходимост, за облекчаване на натиска от обувките и предпазване от протриване, могат да бъдат използвани специалните възглавнички за мазоли на Scholl или Berkemann за тази цел. В този случай разтворът се прилага само върху мазола, оставащ в централната част на възглавничката.
 
Съставки: Активни компоненти: салицилова киселина 11.25 % w/w, камфор 2.8% w/w. Други съставки: етилов ацетат, денатуриран спирт, нитроцелулоза, боброва мас.
 
Внимание: Само за външна употреба. Да не се нанася върху здрава кожа. Да не се използва при раздразнение или нараняване на кожата, заобикаляща мазола или кожното втвърдяване. Ако течността попадне вън от мазола или кожното втвърдяване, измийте веднага.

Да не се използва от диабетици или хора с нарушено кръвообращение. В такива случаи и за прилагане при деца под 15 години, предварително трябва да се потърси медицински съвет.

Не използвайте за по-продължителен период от 14 дни. При употреба е възможна появата на лек дискомфорт или болка на третираното място, а много рядко – поява на сърбеж или раздразнение. В такъв случай почистете течността и прекратете използването й. Съобщете за всеки нежелан ефект на своя лекар.

Не прилагайте други лекарства, докато използвате този продукт и не го използвайте за каквито и да е други цели. Не използвайте след изтичане на срока на годност, показан на опаковката.

Пазете далеч от деца.  Дръжте капачето добре затворено. Да се съхранява при температура под 25°С. Изключително запалим, не доближавайте до открит огън.

Опаковка:10 ml
Код на продукта: CAR160
Производител:Carnation Footcare, Великобритания

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с наложен платеж чрез куриер или с банков превод. В цената са включени такса наложен платеж и такса застраховка, които се определят от куриера (общо от 0,7% до 1,4% от стойността на поръчката).

При плащане с наложен платеж чрез куриер купувачът заплаща поръчката при получаването й заедно с цената на доставката.

Поръчките, заплащани по банков път, се изпращат след потвърждаване на паричния превод в посочената банкова сметка, за което са необходими от 1 до 2 работни дни. Банкова сметка: Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG48 FINV 9150 1000 2148 59, АЦИДРА ООД .

ДОСТАВКА

Доставките в България се извършват с куриерските фирми Еконт Експрес (във всички населени места) или Speedy (във всички населени места, с възможност за избор на икономична доставка - за 2 работни дни, или експресна доставка - за 1 работен ден след потвърждение на поръчката). Договорени са преференциални цени, за да се оптимизират финансово разходите за доставка на нашите клиенти. Те са посочени в таблицата и в процеса за подаване на поръчка, в зависимост от теглото на заявените продукти. При изрично желание на клиента доставката може да се извърши с друга куриерска фирма, при което се прилагат обявените от нея цени. Цените за доставка, условията и ограниченията се определят от куриерските фирми. 

Куриерска услуга Speedy*до 0,5 кг  
0,5-1 кг  
1-2 кг    
2-3 кг      
3-4 кг      
4-5 кг       
Икономична (за 2 работни дни)  5,40 лв.6,40 лв.7,30 лв.8,30 лв.9,30 лв.10,40 лв.
Експресна (за 1 работен ден)6,90 лв.7,90 лв.9,30 лв.10,40 лв.11,70 лв.12,80 лв.
* Към 1.013.2019 г.      

Сроковете за доставка зависят от наличността на стоката, времето на подаване и избрания начин на плащане. Към посочените срокове за доставка на куриерските фирми следва да бъдат добавени 1 – 2, рядко 3 – 4 дни за обработка на поръчката. При наличност на стоката и подаване на поръчката до 17:00 ч. в работни дни и до 12:00 ч. в събота, тя се изпраща в деня на поръчката и се доставя в рамките на определените от куриерските фирми срокове. Доставката на всички продукти се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни.

При необходимост от уточняване на поръчката ще се свържем с вас до 24 часа след подаването й.

Доставките за страни от Европейския съюз се извършват с Български пощи като препоръчани малки пратки (до 2 кг) или като колетни пратки (над 2 кг). Не се извършват доставки в страни извън ЕС.

ОТСТЪПКИ

При поръчка над 99 лв. доставката е безплатна с изключение на:

  • поръчките на обувки с опция за проба, при които обувките не се закупуват;
  • при изделия с намаление или на разпродажба.

Безплатната доставка се извършва до два работни дни с икономичната услуга на куриерска фирма Speedy.

Нашите регистрирани клиенти получават талон за отстъпка при следващо пазаруване в интернет магазина „Грижа за краката“. При поръчки:

  • до 50 лв. – 3 %;
  • от 50 до 100 лв. – 5%;
  • над 100 лв. – 8%.

Талонът за отстъпка не се прилага за стоки с намаление или на разпродажба.

За допълнителна информация може да се свържете с нас чрез формуляра за контакт или на посочените телефони.

Carnation Footcare

Carnation Footcare е водеща марка на английския пазар. От 85 години под това име се предлагат продукти за грижа за краката, които дават отговор на най-често срещаните проблеми – мазоли, брадавици, гъбички, неприятна миризма. 

Carnation Разтвор за мазоли и кожни втвърдявания <div style="text-align: justify;"><strong>Действие</strong>: Разтворът за премахване на мазоли и кожни втвърдявания на Carnation eфикасно размеква втвърдените кожи и улеснява отстраняването им, а съдържащият се камфор облекчава болката.</div> <div style="text-align: justify;">Разтворът за мазоли на английският производител Carnation представлява отлична алтернатива на добре познатият разтвор за мазоли на Шол.</div> <div style="text-align: justify;"> </div> <div style="text-align: justify;"><strong>Приложение: </strong> Препаратът се нанася  върху засегнатите зони след измиване и внимателно подсушаване. Третирането се повтаря два пъти дневно до премахване на мазола или кожното втвърдяване. При необходимост, за облекчаване на натиска от обувките и предпазване от протриване, могат да бъдат използвани специалните <a href="-scholl/shop.product_details/15/flypage_images.tpl/62.html">възглавнички за мазоли</a> на Scholl или Berkemann за тази цел. В този случай разтворът се прилага само върху мазола, оставащ в централната част на възглавничката.</div> <div style="text-align: justify;"> </div> <div style="text-align: justify;"><strong>Съставки</strong>: <em>Активни компоненти:</em> салицилова киселина 11.25 % w/w, камфор 2.8% w/w.<em> Други съставки: </em>етилов ацетат, денатуриран спирт, нитроцелулоза, боброва мас.</div> <div style="text-align: justify;"> </div> <div style="text-align: justify;"><strong>Внимание:</strong> Само за външна употреба. Да не се нанася върху здрава кожа. Да не се използва при раздразнение или нараняване на кожата, заобикаляща мазола или кожното втвърдяване. Ако течността попадне вън от мазола или кожното втвърдяване, измийте веднага.</div> <p>Да не се използва от диабетици или хора с нарушено кръвообращение. В такива случаи и за прилагане при деца под 15 години, предварително трябва да се потърси медицински съвет.</p> <p>Не използвайте за по-продължителен период от 14 дни. При употреба е възможна появата на лек дискомфорт или болка на третираното място, а много рядко – поява на сърбеж или раздразнение. В такъв случай почистете течността и прекратете използването й. Съобщете за всеки нежелан ефект на своя лекар.</p> <p>Не прилагайте други лекарства, докато използвате този продукт и не го използвайте за каквито и да е други цели. Не използвайте след изтичане на срока на годност, показан на опаковката.</p> <p>Пазете далеч от деца.  Дръжте капачето добре затворено. Да се съхранява при температура под 25°С. Изключително запалим, не доближавайте до открит огън.</p> <table border="0"> <tbody> <tr> <td><strong>Опаковка</strong>:</td> <td>10 ml</td> </tr> <tr> <td><strong>Код на продукта</strong>:<strong> </strong></td> <td>CAR160</td> </tr> <tr> <td><strong>Производител</strong>:</td> <td>Carnation Footcare, Великобритания</td> </tr> </tbody> </table>
8,25 лв.

Бюлетин

Каталог BERKEMANN 2020/2021

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог ARA ПРОЛЕТ - ЛЯТО 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

Каталог LEGERO, SUPERFIT Пролет - лято 2020

За поръчки по каталога, моля,

свържете се с нас..

За да се свържете с нас

за въпроси и поръчки по телефона:

Телефон:Тел./факс: 042 602262 Мобилни: 0879 677076; 0878109990

PayPal